Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie

Als u overweegt een nieuwe woning te kopen bij het nieuwbouwproject de Nieuwe Defensie dan komt er veel op u af zoals het interieur, de financiën en de afbouw van uw woning. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunnen we u helpen met de afbouw, zoals vloer-, wand-, plafond- en trapafwerking.

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om vooraf te zien hoe uw afbouw eruit komt te zien en om advies te krijgen van onze specialisten.

9.3
408 beoordelingen
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips
Nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie

Over nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie

De Nieuwe Defensie is een nieuwe stadswijk in Utrecht. In de stadswijk kunnen nieuwe bewoners genieten van de nieuwe omgeving. De Nieuwe Defensie is op loopafstand van het stadscentrum en is gelegen in het midden van de groene Merwedekanaalzone. Zo bent u omringd door natuur, water, uitvalswegen en groei.

Met 800-950 nieuwe woningen zijn de eerste woningen al opgeleverd. De laatste woningen worden in het 2e kwartaal 2024 opgeleverd.

Denk aan de afbouw van uw nieuwbouwwoning

Wanneer u een nieuwbouwwoning aanschaft, moet u ook denken aan de afbouw. Dit omvat onder andere:

Bijdragen aan de uitstraling van uw woning begint bij de wandafwerking! Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kiest u uit stucen of behangen, waarbij onze ervaren stukadoors en behangers alleen werken met topproducten van gegarandeerde kwaliteit. Heeft u speciale wensen? Onze adviseurs staan voor u klaar!

Qua vloerafwerking zijn er vele mogelijkheden. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl heeft u diverse mogelijkheden voor vloerafwerking. Zo bieden wij PVC vloeren en gietvloeren aan. Onze PVC vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van houten of betonnen vloeren en onze gietvloeren hebben een naadloze en strakke afwerking die bijdraagt aan een gezellige sfeer in huis. U kunt altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit top producten.

De afwerking van uw trap is van groot belang bij de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Uwnieuwbouwwoning.nl biedt PVC en lakverf trapafwerking. PVC trapafwerking heeft als voordeel dat het geluiddempend is, terwijl lakverf een uitkomst biedt als u de trap in een bepaalde kleur wilt hebben.

Er zijn talloze mogelijkheden om uw plafond perfect af te werken. Bedenk dat het plafond vaak het grootste oppervlak in een ruimte is en daarmee veel invloed heeft op de sfeer. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u uw plafond laten stucen, uw zolderplaten laten afwerken en uw gipsplaten laten afwerken.

Uw collectief voordeel van Uwnieuwbouwwoning.nl

Bij het afbouwen van een woning kunnen veel keuzes en complexiteit voor stress zorgen. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl helpen we deze problemen op te lossen en door samen te werken met uw buren kunt u nog sterker staan. Het bundelen van krachten in uw buurt kan financiële voordelen opleveren, waaronder:

Voordeel 1: Vrijblijvende informatieavond met uw buurtgenoten

Wanneer 10 buurtgenoten online een prijsindicatie aanvragen bij Uwnieuwbouwwoning.nl, organiseren wij een gratis informatieavond in één van onze showrooms (Deventer, Hoofddorp of Oisterwijk).

Tijdens deze avond ontdekt u alle mogelijkheden en tips/tricks met betrekking tot de afwerking en afbouw van nieuwbouwwoningen.

Voordeel 2: Voordelen op onze werkzaamheden

Samenwerken met Uwnieuwbouwwoning.nl en uw buurtgenoten biedt u de volgende extra voordelen:

Burenvoordeel tabel uwnieuwbouwwoning.nl

 

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Wilt u vooraf eerst zelf ervaren hoe de afbouw eruit komt te zien? Maak dan een afspraak voor onze showroom in Hoofddorp. Hier ziet u onze producten, kunt u inspiratie opdoen en wordt u geholpen door één van onze adviseurs.

Voor afspraken zijn we standaard geopend tot 17.00. Via de kalender op deze pagina maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs.

Wilt u liever in de avond een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dat is mogelijk! In dat geval vragen we u telefonisch een afspraak te maken via: 0570 57 36 63.

Cas van Uwnieuwbouwwoning aan het werk
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors