Nieuwbouwproject Little C Rotterdam

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Little C Rotterdam

Bent u op zoek naar een woning op een unieke plek in Rotterdam? Bekijk dan het bijzonder nieuwbouwproject Little C! Dit nieuwbouwproject bestaat uit 15 gebouwen met elk hun eigen stijl en karakter; een village in de grote stad. In Little C is over elk aspect goed nagedacht, waardoor de gebouwen een unieke mix worden van architectonische stijlen en materialen. Heeft u ook al nagedacht over de binnenkant van uw nieuwe woning? Nieuwbouwwoningen worden over het algemeen namelijk casco opgeleverd. Gelukkig kunt u bij Uwnieuwbouwwoning.nl terecht voor de volledige afbouw!

Over nieuwbouwproject Little C Rotterdam

Nieuwbouwproject Little C staat bekend om de stijl en karakteristieke elementen. Van stalen loopbruggen, balkons en trappen tot grote raampartijen met robuuste raamlijsten. Deze kenmerken creëren het ultieme loftgevoel in Little C. Naast de unieke gebouwen geeft de combinatie van wonen en werken een bepaalde dynamiek en rust. Zo is er voor ieder wat wils. Op het ene pleintje spelen de kinderen, op het andere pleintje genieten mensen van hun lunchpauze op het terras. Daarnaast is er veel groen te vinden, wat de leefomgeving nog sfeervoller maakt. Naast de prachtige leefomgeving is Little C op een ideale locatie gelegen. Met openbaar vervoer op loopafstand bent u zo in het centrum van Rotterdam. Daarnaast zijn er goede fietspaden en uitvalswegen voor wie met de auto de stad uit gaat. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Besteed de volledige afbouw uit aan Uwnieuwbouwwoning.nl

U kunt bij ons terecht voor de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning! Van vloerafwerking tot trapafwerking. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen