Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouwproject Leeuwesteyn Utrecht

Wilt u graag wonen in een prachtig nieuwbouwproject in Utrecht? Nieuwbouwproject Leeuwesteyn Utrecht is dan wellicht precies wat u zoekt! Wanneer u van plan bent zo’n prachtige woning te kopen komt daar veel bij kijken. U moet niet alleen nadenken over de vloer– en wandafwerking, maar ook over de volledige inrichting. Om u op weg te helpen hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u goed voorbereid de afbouw van uw woning in gaat! 

Ontvang gratis tips! 

Over nieuwbouwproject Leeuwesteyn Utrecht

Nieuwbouwproject Leeuwesteyn Utrecht realiseert maar liefst 1100 prachtige koopwoningen op steenworp afstand van een levendig park en een bruisend centrum. Dankzij een splinternieuw winkelcentrum in Leidsche Rijn heeft u alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Een interessante plek om te wonen voor iedere gezinssamenstelling. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kunt wachten tot u in de woning kunt gaan wonen en u dan ook zo snel mogelijk wilt beginnen met de afbouw!

Complete afbouw door één partij

Heeft u een woning gekocht in het nieuwbouwproject Leeuwesteyn Utrecht? Gefeliciteerd! Nu kan de afbouw écht beginnen. Wilt u dit liever uitbesteden aan professionals? Dan bent u bij Uwnieuwbouwwoning aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk de complete afbouw van uw woning door één partij laten doen! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben, hoeft u geen rekening te houden met verschillende partijen. Wij ontzorgen u van de gehele afbouw van uw woning! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken! 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen