Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouwproject Laakse Tuinen Amersfoort

Heeft u reeds een woning gekocht in het nieuwbouwproject Laakse Tuinen Amersfoort? Of heeft u al een mooie woning op het oog in deze nieuwe wijk? Dan bent u bij Uwnieuwbouwwoning.nl aan het juiste adres! Na het kopen van een woning komt er namelijk veel op u af. Niet alleen financieel moet u van alles regelen, maar ook voor de inrichting van uw woning dient u een aantal keuzes te maken. Denk hierbij aan de vloer-, wand-, en trapafwerking. Onze specialisten kunnen u ondersteunen in het maken van keuzes én in het uit handen nemen van de volledige afbouw. Bovendien hebben we alvast een aantal tips voor u op een rijtje gezet. 

Ontvang gratis tips! 

Over nieuwbouwproject Laakse Tuinen Amersfoort 

Met het nieuwbouwproject Laakse Tuinen Amersfoort wordt een gehele nieuwe woonwijk gerealiseerd. De wijk is gelegen in de noordwesthoek van Vathorst. Zo kunt u heerlijk genieten van de rustige omgeving, terwijl u toch dichtbij het centrum van Amersfoort bent. De locatie grenst namelijk aan het riviertje de Laak en de polder. Een prachtige groene omgeving dus! U vindt in deze nieuwe wijk verschillende type woningen. Van tussenwoningen en 2 onder 1 kapwoningen tot appartementen. Voor ieder wat wils! Zo is deze wijk perfect als starter, maar ook voor gezinnen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kunt wachten tot u de sleutels krijgt van uw nieuwe woning en zo snel mogelijk wilt beginnen met de afbouw! 

Afbouw van uw nieuwe woning  

Wilt u de afbouw van uw nieuwe woning liever uitbesteden aan professionals? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben hoeft u slechts één partij in te schakelen voor de volledige afbouw. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen