Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Op een prachtige locatie tussen Rotterdam en de zee wordt momenteel hard gewerkt aan de realisatie van een schitterend nieuwbouwproject, genaamd Kaap de Goede Hoek. Vlak naast de duinen op steenworp afstand van de zee worden maar liefst 700 fantastische nieuwbouwwoningen gebouwd. De formatie van de bouw doen denken aan een knus en gezellig dorp, waar iedereen zich thuis voelt.

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project Kaap de Goede Hoek

Bent u geïnteresseerd in een woning of bent u al van plan om een nieuwe woning te kopen in Kaap de Goede Hoek? Dan kunt u onze hulp goed gebruiken. Wij zijn gespecialiseerd in de totale afwerking van nieuwbouwwoningen. Met veel passie voor ons vak zorgen wij voor de afwerking van de plafonds, wanden, vloeren en trappen. Met onze jarenlange ervaring en vakkennis bent u gegarandeerd van een afbouw van de hoogste klasse.

Vraag een offerte aan voor uw woning, of neem contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden in uw woning. Ook bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen, zodat uw nieuwe woning volledig voldoet aan al uw wensen.

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen