Nieuwbouwproject Het Loo Austerlitz

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

In Austerlitz is men gestart met nieuwbouwproject “Het Loo”. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd op een unieke plek tussen het al bestaande dorp en de bossen van Austerlitz. De nieuwbouwwoningen zullen erg gevarieerd zijn. Sommige woningen zullen een wat traditionelere look hebben, terwijl andere woningen meer een moderne uitstraling krijgen. Alle woningen worden gemaakt met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Naast de verschillende looks die de woningen krijgen, kunt u ook kiezen uit verschillende typen woningen zoals een rijwoning, semi-bungalow, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning.

Heeft u een woning gekocht in Het Loo in Austerlitz? Of bent u dit van plan? Dan is het ook slim om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Vaak zijn er bij de afwerking van een nieuwe woning veel verschillende partijen betrokken die ieder een andere specialisatie hebben. Onze vakmannen kunnen echter de gehele afwerking van uw woning verzorgen. Op die manier hoeft u maar contact te hebben met één partij. Dat is wel zo overzichtelijk!

Afbouw nieuwbouwwoning

Onze werknemers kunnen de gehele afbouw van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Dit houdt in dat zowel uw plafonds als uw muren, vloeren en trappen afgewerkt zullen worden. Onze vakmannen hebben ieder hun eigen vakgebied waarin zij gespecialiseerd zijn. U hebt de keuze uit verschillende pakketten. Bent u benieuwd naar de kosten voor de afbouw van uw woning? Vraag dan gerust vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze website.

Vraagt u zich af wat wij voor u en uw nieuwbouwwoning kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen waarmee we u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen