Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In Austerlitz is men gestart met nieuwbouwproject “Het Loo”. Dit nieuwbouwproject wordt gebouwd op een unieke plek tussen het al bestaande dorp en de bossen van Austerlitz. De nieuwbouwwoningen zullen erg gevarieerd zijn. Sommige woningen zullen een wat traditionelere look hebben, terwijl andere woningen meer een moderne uitstraling krijgen. Alle woningen worden gemaakt met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Naast de verschillende looks die de woningen krijgen, kunt u ook kiezen uit verschillende typen woningen zoals een rijwoning, semi-bungalow, twee-onder-een-kap of vrijstaande woning.

Heeft u een woning gekocht in Het Loo in Austerlitz? Of bent u dit van plan? Dan is het ook slim om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwbouwwoning. Vaak zijn er bij de afwerking van een nieuwe woning veel verschillende partijen betrokken die ieder een andere specialisatie hebben. Onze vakmannen kunnen echter de gehele afwerking van uw woning verzorgen. Op die manier hoeft u maar contact te hebben met één partij. Dat is wel zo overzichtelijk!

Afbouw nieuwbouwwoning

Onze werknemers kunnen de gehele afbouw van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Dit houdt in dat zowel uw plafonds als uw muren, vloeren en trappen afgewerkt zullen worden. Onze vakmannen hebben ieder hun eigen vakgebied waarin zij gespecialiseerd zijn. U hebt de keuze uit verschillende pakketten. Bent u benieuwd naar de kosten voor de afbouw van uw woning? Vraag dan gerust vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze website.

Vraagt u zich af wat wij voor u en uw nieuwbouwwoning kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen waarmee we u van dienst kunnen zijn? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE            ONTDEK ONZE SHOWROOM

 

 

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen