Nieuwbouwproject De Veiling Utrecht

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject De Veiling Utrecht

Heeft u onlangs een woning gekocht in nieuwbouwproject De Veiling Utrecht? Van harte gefeliciteerd! Ondanks dat u waarschijnlijk nog enige tijd moet wachten met het intrekken in de woning, is het tijd om na te denken over de afbouw. Uw nieuwbouwwoning wordt namelijk casco opgeleverd. Dit betekent dat u zelf beslissingen zal gaan moeten nemen over de afwerking van onder andere de vloeren, wanden en muren. Uwnieuwbouwwoning.nl kan u hierbij ondersteunen! Wij kunnen namelijk de volledige afbouw voor u uit handen nemen.

Over nieuwbouwproject De Veiling Utrecht

Het nieuwbouwproject De Veiling Utrecht wordt momenteel ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling, op het voormalige veilingterrein in Utrecht, in de Wijk ’t Zand. Het project bestaat uit 149 nieuwbouwwoningen verdeeld over 20 ruime appartementen en 129 grondgebonden woningen. De oppervlakten en indeling van de woningen verschillen, waardoor er voor ieder wat wils is. Bovendien zijn alle woningen zeer duurzaam, omdat deze volledig gasloos worden ontwikkeld. Daarnaast is de ligging van het nieuwbouwproject De Veiling ideaal. De komst van Leidsche Rijn Centrum en de grote hoeveelheid aan winkels heeft het mogelijk gemaakt dat u hier terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Ook zijn er hier diverse terrasjes en pleinen te vinden, en biedt de omgeving voldoende voorzieningen voor jong en oud. Denk hierbij aan een basisschool, het uitgestrekte Maximapark, Pathé Utrecht en een ziekenhuis. Tot slot is het centrum van Utrecht gemakkelijk te bereiken met het OV vanaf Utrecht Leidsche Rijn of per fiets. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

De afbouw laten verzorgen door Uwnieuwbouwwoning.nl?

Wilt u de volledige afbouw door ons laten verzorgen? Van vloerafwerking tot wandafwerking, wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors