Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject De Binckhorst

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject De Binckhorst

Bent u op zoek naar een woning in een ruige, rauwe, hippe, verrassende en diverse buurt in Den Haag? Lees dan snel meer over nieuwbouwproject De Binckhorst en wat wij voor u kunnen betekenen! Wanneer u een nieuwbouwwoning koopt in dit project woont u direct aan het water op de rand van het groene Binck Eiland. Een stoere plek om te wonen dus! Bent u van plan een woning te bemachtigen in dit project of heeft u dit onlangs gedaan? Dan is het verstandig om alvast na te denken over de afbouw. Uwnieuwbouwwoning.nl kan u adviseren over alles omtrent de afbouw van uw woning. Bovendien kunnen wij alles voor u uit handen nemen. Van vloerafwerking en wandafwerking tot trapafwerking. We vertellen u hier graag meer over! Wilt u weten hoe u zich het beste kunt voorbereiden? Download dan alvast onze gratis tips.

Over nieuwbouwproject De Binckhorst

De Binckhorst is dé creatieve hotspot van Den Haag. Midden op het water, maar toch centraal. Het centrum van Den Haag ligt namelijk op 10 minuten fietsafstand en Oud Rijswijk en Voorburg zijn op loopafstand. Er bevinden zich veel creatieve bedrijven in de Binckhorst. Van Capriole Café en Mama Kelly tot MOOOF en de Kompaan Brouwerij. Daarnaast zit u vlakbij de Rijkswijkse Herenstraat waar u de boodschappen kunt halen. Echter is het Binck Eiland zelf ook een heerlijke plek om te vertoeven. Vanuit de appartemententorens kijkt u uit over het Oud Rijkswijk. Het eiland is autoluw; u kunt uw auto parkeren op uw privé plek in de parkeergarage. Bovendien wordt het eiland gekenmerkt door dynamiek. Er gebeurt altijd wel iets! Al met al woont u in De Binckhorst in een echte, gezellige buurt waar voor iedereen wat te beleven valt!

Afbouw nieuwbouwwoning uitbesteden?

Liever de afbouw van uw nieuwbouwwoning uitbesteden? Wij staan voor u klaar! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben hoeft u slechts één partij in te schakelen. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors