Nieuwbouwproject Blokker Gouda

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Blokker Gouda

Bent u op zoek naar een woning in de binnenstad van Gouda? Bekijk dan het bijzondere nieuwbouwproject Blokker Gouda! Dit nieuwbouwproject bestaat uit circa 600 nieuwbouwwoningen op de voormalige plek van het Blokker kantoorgebouw aan de Antwerpseweg. Heeft u ook al nagedacht over de binnenkant van uw nieuwe woning? Nieuwbouwwoningen worden over het algemeen namelijk casco opgeleverd. Gelukkig kunt u bij Uwnieuwbouwwoning.nl terecht voor de volledige afbouw!

Over nieuwbouwproject Blokker Gouda

Het nieuwbouwproject Blokker Gouda gaat uit verschillende type woningen bestaan. Van appartementen en maisonnettes tot herenhuizen en hoekwoningen, zowel in de huur als in de koop. Zo is er voor ieder wat wils! Naast de sfeervolle uitstraling die de projectbouwers willen realiseren, wordt er ook veel aandacht besteed aan de klimaatbestendig- en duurzaamheid. Iets wat in deze tijd niet meer vergeten kan worden. Om de uitstraling van de wijk zo groen mogelijk te maken, zullen er half-ondergrondse en overdekte parkeervoorzieningen gemaakt worden. Op deze manier zijn er geen geparkeerde auto’s zichtbaar. Heeft u geen eigen auto, maar wilt u toch de omgeving ontdekken? Dan zijn er elektrische deelauto’s beschikbaar en een ruime fietsenstalling met mogelijk ook deelscooters, bakfietsen en/of e-bikes. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij

U kunt bij ons terecht voor de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning! Van vloerafwerking tot trapafwerking. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen