Nieuwbouwproject Amstelkade Amstelhoek

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Amstelkade Amstelhoek

Bent u op zoek naar een woning in het Groene Hart? In de gemeente De Ronde Venen wordt nieuwbouwproject Amstelkade Amstelhoek ontwikkeld door Trebbe, Timpaan en Blantema B.V. Het project is gelegen aan de Amstel tussen het Groene Hart en de Amstelkade, een prachtige locatie! Wanneer u erover nadenkt een nieuwbouwwoning te kopen is het ook tijd om alvast beslissingen te nemen over de afbouw van de woning. Over het algemeen worden nieuwbouwwoningen namelijk casco opgeleverd. Gelukkig kunnen we u bij Uwnieuwbouwwoning.nl hierbij ondersteunen door de volledige afbouw voor u te verzorgen.

Over nieuwbouwproject Amstelkade Amstelhoek

Zoals eerder gezegd bevindt nieuwbouwproject Amstelkade Amstelhoek zich aan de Amstel. Vanaf de Amstelkade bent u binnen no-time in het prachtige polderlandschap en in grote steden als Amsterdam en Utrecht. Doordat de woningen aan het water liggen kunt u genieten van de rustige omgeving, met het winkelcentrum Amstelplein op loopafstand. Hier vindt u enkele winkels en restaurants. De woningen van het project zullen er verschillend uit komen te zien, zodat er voor ieder wat wils is. Bovendien worden de woningen duurzaam, omdat ze volledig gasloos worden gerealiseerd. Tot slot wordt er aandacht besteed aan het uiterlijk van de woningen, waardoor deze perfect zullen passen bij het dorpse karakter van de Amstelhoek. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij

Wilt u de volledige afbouw door ons laten verzorgen? Van vloerafwerking tot wandafwerking, wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen