Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u een van de gelukkige kopers van een nieuwbouwwoning in Diezerhof te Zwolle? Van harte gefeliciteerd! Een nieuwbouwwoning in Diezerhof brengt immers veel voordelen met zich mee. Allereerst bevinden de woningen van Diezerhof zich in Dieze Oost. Dit is een leuke opkomende wijk in Zwolle met vele faciliteiten zoals een winkelcentrum, huisarts, sportschool en zelfs een kinderboerderij. Daarnaast zijn alle woningen energieneutraal. Dit houdt in dat uw woning net zoveel energie zal opwekken als dat het gebruikt. Bovendien bent u op de fiets binnen 5 minuten in het centrum van Zwolle. Ideaal, toch?

Bij het kopen van een nieuwbouwwoning dient u zich wel te realiseren dat de woning nog niet woonklaar is. Er dient eerst nog van alles te gebeuren aan de woning voordat u er kunt gaan wonen. Wat dit precies inhoudt zal hieronder verder worden uitgelegd. 

Woonklaar maken nieuwbouwwoning

Vaak beseft men niet dat er nog veel komt kijken qua afwerking nadat de nieuwbouwwoning is opgeleverd. Voordat de woning bewoonbaar is dient deze eerst “woonklaar” te worden gemaakt. Het woonklaar maken van een nieuwe woning omvat namelijk het afwerken van de wanden, vloeren en trappen. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het afwerken van uw gehele woning en kunnen wij al deze zaken van u overnemen. Is dit wat voor u? Klik dan hier om onze verschillende pakketten te bekijken. 

Indien u nog vragen heeft over de afwerking van uw nieuwbouwwoning in Diezerhof kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel via ons contactformulier als telefonisch of per mail.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen