Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Groen Kolkwijk | Nieuwbouw in Angerlo

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Bent u op zoek naar een nieuwe woning die bovendien uniek is? Wellicht is een nieuwbouwwoning in Groen Kolkwijk in Angerlo dan wat voor u. In Groen Kolkwijk heeft u de mogelijkheid om een kavel te kopen, om daar vervolgens uw droomhuis op te laten bouwen. U kunt hierbij uw eigen woonwensen verwezenlijken in een prachtige nieuwbouwwoning.

Angerlo is een dorpje nabij de Oude IJssel. Het is een knus dorpje waarin oud en nieuw in elkaar opgaan. Het landschap van Angerlo is prachtig en daarom ideaal om elke dag weer helemaal tot rust te kunnen komen in uw eigen leefomgeving. Er zijn momenteel nog enkele kavels beschikbaar. De grootte hiervan varieert van 260 m2 tot 614 m2. Klik hier om te zien wat er nog beschikbaar is voor de verkoop.

Afwerking woning Angerlo

Misschien bent u al in het bezit van een kavel in het mooie Angerlo of wellicht heeft u een van de kavels op het oog. Als een van deze zaken op u van toepassing is, heeft u vast al nagedacht over het type woning dat u zou willen en welk bedrijf in staat is om een nieuwbouwwoning te bouwen in deze stijl. Maar heeft u ook al nagedacht over de verdere afwerking van uw toekomstige nieuwbouwwoning in Groen Kolkwijk? Ook dat is een zeer belangrijk onderdeel dat u zeker niet moet vergeten.

Zaken die onder de afwerking van uw woning vallen, zijn onder andere wandafwerking, trapafwerking en vloerafwerking. Wij, van uwnieuwbouwwoning.nl, kunnen u helpen met de afwerking van deze zaken. Hoe meer u aan ons overlaat, hoe goedkoper het voor u is. Klik hier voor alle pakketten die wij aanbieden op het gebied van afwerking van uw nieuwbouwwoning.

Bent u benieuwd naar de kosten die komen kijken bij de afwerking van uw nieuwbouwwoning? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze website. We zullen u binnen enkele minuten een op maat gemaakte offerte toesturen per mail.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors