Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wij bouwen Brandevoort is een groot project in Helmond. Brandevoort zal, als het volledig is afgerond, bestaan uit ongeveer 2000 woningen. Dat is niet niks! Inmiddels zijn er al veel woningen verkocht. Bent u een van de gelukkig kopers? Zo ja, gefeliciteerd! Zo nee, niet getreurd. Er worden nog steeds woningen gebouwd en u heeft nu nog de mogelijkheid om uw droomhuis in Brandevoort te bemachtigen. Momenteel staan er nog huizen te koop in Herenveste en Herenbiezen. Klik hier voor meer informatie over de projecten.

Het leuke aan Brandevoort is het feit dat er zoveel verschillende soorten huizen staan, wat zich uit in een prachtig straatbeeld. Bovendien zorgt deze diversiteit in aanbod ervoor dat iedereen zijn/haar droomhuis kan vinden in deze prachtige buurt.

Download de 7 tips

Afwerking woning Brandevoort

Na de oplevering van uw woning moet er nog van alles gebeuren voordat uw huis ook echt woonklaar is. Dit is iets wat nogal eens over het hoofd wordt gezien, ondanks dat het een erg belangrijk onderdeel is. U kunt hierbij denken aan vloerafwerking, wandafwerking en trapafwerking. Heeft u al nagedacht over de verschillende opties die mogelijk zijn op dit gebied?

Wij kunnen u helpen bij de gehele afwerking van uw woning, zodat u binnen no time in uw nieuwe woning kunt intrekken. Wij bieden hiervoor verschillende pakketten aan: een basispakket, combopakket of totaalpakket. Deze zijn hier terug te vinden. Hoe meer u aan ons overlaat, hoe meer korting u krijgt! Bent u benieuwd naar de kosten die de afwerking van uw woning met zich meebrengt? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan. U ontvangt deze vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox.

Indien u vragen heeft over de afwerking van uw woning in Brandevoort, of als er iets anders is op het gebied van vloer-, trap-, of wandafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen