Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Brandevoort Helmond

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Wij bouwen Brandevoort is een groot project in Helmond. Brandevoort zal, als het volledig is afgerond, bestaan uit ongeveer 2000 woningen. Dat is niet niks! Inmiddels zijn er al veel woningen verkocht. Bent u een van de gelukkig kopers? Zo ja, gefeliciteerd! Zo nee, niet getreurd. Er worden nog steeds woningen gebouwd en u heeft nu nog de mogelijkheid om uw droomhuis in Brandevoort te bemachtigen. Momenteel staan er nog huizen te koop in Herenveste en Herenbiezen. Klik hier voor meer informatie over de projecten.

Het leuke aan Brandevoort is het feit dat er zoveel verschillende soorten huizen staan, wat zich uit in een prachtig straatbeeld. Bovendien zorgt deze diversiteit in aanbod ervoor dat iedereen zijn/haar droomhuis kan vinden in deze prachtige buurt.

Afwerking woning Brandevoort

Na de oplevering van uw woning moet er nog van alles gebeuren voordat uw huis ook echt woonklaar is. Dit is iets wat nogal eens over het hoofd wordt gezien, ondanks dat het een erg belangrijk onderdeel is. U kunt hierbij denken aan vloerafwerking, wandafwerking en trapafwerking. Heeft u al nagedacht over de verschillende opties die mogelijk zijn op dit gebied?

Wij kunnen u helpen bij de gehele afwerking van uw woning, zodat u binnen no time in uw nieuwe woning kunt intrekken. Wij bieden hiervoor verschillende pakketten aan: een basispakket, combopakket of totaalpakket. Deze zijn hier terug te vinden. Hoe meer u aan ons overlaat, hoe meer korting u krijgt! Bent u benieuwd naar de kosten die de afwerking van uw woning met zich meebrengt? Vraag dan geheel vrijblijvend een prijsindicatie aan. U ontvangt deze vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox.

Indien u vragen heeft over de afwerking van uw woning in Brandevoort, of als er iets anders is op het gebied van vloer-, trap-, of wandafwerking waarmee we u van dienst kunnen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors