Woningtrends: Breng de warmte in huis!

In onze showrooms zien wij vele woonwensen voorbij komen welke we samen hebben gevoegd om jou te helpen de juiste keuze te maken. In dit artikel nemen we je mee in de belangrijkste woningtrends van dit moment.

Bent u nieuwsgierig naar hoe wij u kunnen helpen bij de afwerking en het interieur van uw nieuwbouwwoning? Maak dan snel een afspraak in de showroom!

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Trend 1: Warme kleuren en de natuur in huis

Het lijkt alweer zo lang geleden, maar begin dit jaar hadden we de laatste lockdown. Een periode die voor niemand leuk was. Daarom zoeken we de warmte in huis op. Dat doen we bijvoorbeeld door warme natuurlijke kleuren. De kleur bruin zien we heel veel terug. Dat ziet u ook in de afbeelding hiernaast gecombineerd met oud roze, blauw en groen.

woningtrends 2023 warme kleuren 2woningtrends 2023 warme kleuren

 

Fotografie @chiela.nl
Interieurontwerp @doorloraine.nl

woningtrends 2023 warme materialen

Trend 2: Warme materialen

Naast kleur zijn warme en wollige materialen ook een goede manier om warmte aan uw interieur toe te voegen. Het vloerkleed op de foto hiernaast is daar een voorbeeld van. Maar het zou ook kunnen met teddy stoffen. Die ziet u op dit moment ook veel en heeft u misschien al in huis!

Artikelen @meubelplaats.nl

Trend 3: Organische vormen

Door de coronaperiode zoeken we de warmte, maar ook zachtheid in materialen op. De wereld is al vervelend en hard genoeg. Dus door te werken met organische en ronde vormen in uw interieur krijgt u meer zachtheid.

Op de foto hiernaast ziet uw organische lampen van houten kraaltjes. Dit is ook weer een natuurlijk product in licht bruine tinten. Op de achtergrond ziet u ook ronde accessoires. De kandelaar lijkt wel haast zelf gekleid. Zachtheid krijgt u ook door niet perfecte rechte accessoires te gebruiken.

Foto’s @vtwonenbeurs

woningtrends 2023 organische vormen

Trend 4: Vrolijke kleuren

Als laatste willen we naast zachtheid ook vrolijkheid. Het leven is ook nog steeds een feestje! Dat doe bijvoorbeeld met accessoires in kleur zoals hiernaast. Maar een meubelstuk in een knalkleur is ook een optie. Wees niet bang om kleuren te combineren. Heel veel kleuren passen goed bij elkaar als u let op de juiste verhoudingen en tonen.

woningtrends 2023 kleurenwoontrends 2023 Vrolijke kleuren

Fotografie @chiela.nl
Interieurontwerp @doorloraine.nl

Uwnieuwbouwwoning.nl en doorloraine.nl

Wanneer u bij Uwnieuwbouwwoning.nl kiest u voor de volledige afbouw van uw woning, helpen Loraine en Eline u met uw interieur. Zij passen de trends toe op een manier die helemaal bij u past. Wilt u een afspraak maken? Kom dan langs bij de showroom van Uwnieuwbouwwoning.nl in Deventer. Daar wordt u geadviseerd en professioneel geholpen betreft uw interieur.

Creatieve groet,
Loraine en Eline

06-51146926
doorloraine.nl
[email protected]

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen