Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

De wandafwerking bij nieuwbouw is een belangrijk onderdeel dat geregeld moet worden na de oplevering van uw woning. Het is van belang dat u een professioneel bedrijf inschakelt voor uw wandafwerking. Wij zouden u willen aanraden om hier niet zelf mee aan de slag te gaan, maar om dit over te laten aan ervaren vakmensen. Op die manier bent u verzekerd van optimale wandafwerking (met garantie) waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Typen wandafwerking voor nieuwbouw

Er zijn verschillende typen wandafwerking waar u uit kunt kiezen. Wat u ook kiest, u krijg bij ons altijd garantie op wandafwerking voor uw nieuwbouwwoning. 

Glasvliesbehang of Glasvezelbehang

Bij Uwnieuwbouwwoning heeft u de keuze uit glasvliesbehang of glasvezelbehang. Het verschil tussen deze twee typen, is het volgende. Glasvliesbehang is helemaal egaal, waardoor uw woning van strakke wanden zal worden voorzien. Glasvezelbehang daarentegen, bestaat uit een grove structuur. U heeft hierbij de keuze uit verschillende designs, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij u en uw woning past.

Stuken

Naast glasvliesbehang of glasvezelbehang, kunt u er ook voor kiezen om uw muren te laten stucen. Ook hierin zijn we gespecialiseerd en heeft u keuze uit zowel behangklaar- als sausklaar stukwerk. 

Showroom wandafwerking

Om uw keuze gemakkelijker te maken voor een bepaald type wandafwerking bij nieuwbouw, kunt u bij ons u terecht in onze ‘offline’ showroom. Door de verschillende mogelijkheden qua wandafwerking eens in het echt te zien, kunt u wellicht beter de knoop doorhakken bij het maken van een keuze. Soms kan het namelijk lastig in te schatten zijn of een bepaalde wandafwerking wel past bij de rest van de woning en het interieur. 

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag een prijsindicatie op, bezoek onze showroom of stel een vraag via het venster onderin de pagina.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE              BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.