Wandafwerking nieuwbouw

De wandafwerking bij nieuwbouw is een belangrijk onderdeel dat geregeld moet worden na de oplevering van uw woning. Het is van belang dat u een professioneel bedrijf inschakelt voor uw wandafwerking. Wij zouden u willen aanraden om hier niet zelf mee aan de slag te gaan, maar om dit over te laten aan ervaren vakmensen. Op die manier bent u verzekerd van optimale wandafwerking (met garantie) waar u nog jarenlang van kunt genieten.

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Typen wandafwerking voor nieuwbouw

Er zijn verschillende typen wandafwerking waar u uit kunt kiezen. Wat u ook kiest, u krijg bij ons altijd garantie op wandafwerking voor uw nieuwbouwwoning.

Glasvliesbehang of Glasvezelbehang

Bij Uwnieuwbouwwoning heeft u de keuze uit glasvliesbehang of glasvezelbehang. Het verschil tussen deze twee typen, is het volgende. Glasvliesbehang is helemaal egaal, waardoor uw woning van strakke wanden zal worden voorzien. Glasvezelbehang daarentegen, bestaat uit een grove structuur. U heeft hierbij de keuze uit verschillende designs, zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij u en uw woning past.

Stuken

Naast glasvliesbehang of glasvezelbehang, kunt u er ook voor kiezen om uw muren te laten stucen. Ook hierin zijn we gespecialiseerd en heeft u keuze uit zowel behangklaar- als sausklaar stukwerk.

Showroom wandafwerking

Om uw keuze gemakkelijker te maken voor een bepaald type wandafwerking bij nieuwbouw, kunt u bij ons u terecht in onze ‘offline’ showroom. Door de verschillende mogelijkheden qua wandafwerking eens in het echt te zien, kunt u wellicht beter de knoop doorhakken bij het maken van een keuze. Soms kan het namelijk lastig in te schatten zijn of een bepaalde wandafwerking wel past bij de rest van de woning en het interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Vraag een prijsindicatie op, bezoek onze showroom of stel een vraag via het venster onderin de pagina.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen