Oplevering nieuwbouw

De oplevering van uw nieuwbouwwoning is natuurlijk een dag om nooit te vergeten. Voordat uw nieuwbouwwoning ook daadwerkelijk bewoonbaar is, dient er echter nog van alles te gebeuren op het gebied van afwerking. Denk hierbij aan stuken, behangen, het leggen van vloeren en trapafwerking. Gelukkig zijn de vakmannen van uwnieuwbouwwoning.nl in staat om uw gehele woning af te werken. Dat houdt in dat u dus maar één partij hoeft in te schakelen, en dat u maar één aanspreekpunt heeft. Kortom: lekker overzichtelijk!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat gebeurt er na de oplevering van mijn nieuwbouwwoning?

Wat moet er nou eigenlijk allemaal gebeuren qua afwerking aan uw nieuwbouwwoning? Uw muren, plafonds, vloeren en trappen zullen afgewerkt moeten worden. Indien dit goed gebeurt, heeft u hier nog vele jaren plezier van. Uwnieuwbouwwoning.nl is een moederbedrijf, bestaande uit vier bedrijven. Deze bedrijven hebben allen hun eigen specialisatie op het gebied van afwerking van uw nieuwbouwwoning.

Uw wanden en plafonds worden behang- of sausklaar gemaakt door de werknemers van uwstukadoors.nl. Zij zullen uw wanden en plafonds met grote zorgvuldigheid stuken. De specialisten van glasvezelbehanger.nl zijn in staat om uw wanden vakkundig te behangen. Daarnaast kunt u bij de vakmannen van uwpvcvloerenleggen.nl terecht voor een natuurlijk ogende vloer. Tot slot kunt u voor uw trapafwerking van kwaliteit terecht bij uwtrapafwerking.nl.

Diensten combineren

U kunt hierbij kiezen uit een combinatie van wanden en vloeren, of een totaalpakket waarbij wij uw zorgen uit handen nemen op het gebied van wanden, vloeren en trappen. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo verkrijgt u meer inzicht in de kosten die de afwerking van uw nieuwbouwwoning met zich mee zal brengen.

 

Bent u benieuwd naar wat onze vakmannen voor uw woning kunnen betekenen? Of heeft u andere vragen op het gebied van afwerking van uw nieuwbouwwoning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen of een afspraak te maken!  Daarnaast kunt u ons ook even bellen of mailen. Wij zullen ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen en adviseren.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen