Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Kosten nieuwbouwhuis afwerken

Vaak komen er veel kosten kijken bij het aanschaffen van een nieuwbouwhuis. Naast de aanschaf van uw nieuwbouwhuis zal er namelijk ook nog van alles moeten gebeuren wat betreft afwerking. Wij, van Uwnieuwbouwwoning.nl, kunnen u daarbij helpen. Wij zijn een moederbedrijf bestaande uit vier organisaties die allen gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied omtrent de afwerking van nieuwbouwwoningen. Gezien de jarenlange ervaring van de medewerkers, kunt u rekenen op een kwalitatief goede afwerking van uw nieuwbouwwoning. Dit voorkomt dat uw woning binnen enkele jaren haar uitstraling verliest!

9.3
395 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Afwerking

De vier bedrijven waar wij mee samenwerken zijn: uwglasvezelbehanger.nl, uwpvcvloerenlegger.nl, uwtrapafwerking.nl en uwstukadoors.nl. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het afwerken van plafonds, wanden, vloeren en trappen. Zij zijn dus uitermate geschikt om uw nieuwbouwwoning af te werken.

Wanneer u ervoor kiest om samen te werken met ons, heeft u het voordeel dat u één aanspreekpunt heeft voor de gehele afwerking van uw nieuwbouwhuis. Dat is wel zo overzichtelijk!

Via onze website heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een prijsindicatie aan te vragen. Na het aanvragen een prijsindicatie zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

 

Heeft u vragen over onze werkzaamheden? Of bent u benieuwd naar wat wij voor u en uw nieuwbouwhuis kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat is onder andere mogelijk via ons online contactformulier, maar ook per e-mail of telefonisch op het nummer +31 (0)570 57 36 63. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors