Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

De Blaricummermeent

Bent u een van de gelukkige eigenaars van een woning in de gewilde wijk De Blaricummermeent? Van harte gefeliciteerd! De Blaricummermeent is gelegen op een prachtige locatie in ’t Gooi waar u heerlijk en ontspannen kan wonen. Bovendien ligt het vlakbij de A27 waardoor u dus binnen no time op de snelweg bent. Er komen ongeveer 1000 woningen te staan in De Blaricummermeent en er worden zowel koopwoningen als huurwoningen aangeboden.

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Een groot gedeelte van de woningen is momenteel al bewoond. Er zijn echter nog woningen beschikbaar die bovendien vlakbij het Gooimeer zijn gelegen. Het gaat hierbij vooral om vrijstaande huizen en twee-onder-een-kapwoningen. Kortom; het is nog niet te laat om een woning te bemachtigen in het mooie Blaricummermeent!

Woonklaar maken van woning

Zodra u een woning heeft gekocht of gehuurd in De Blaricummermeent, zouden we u willen aanraden alvast na te gaan denken over de vervolgstappen. Hiermee bedoelen we in dit geval de zaken die gedaan moeten worden om ervoor te zorgen dat uw woning woonklaar is. Op die manier kunt u zo snel mogelijk intrekken in uw nieuwe woning en beginnen met de inrichting ervan. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het afwerken en woonklaar maken van woningen. Onze vakmannen helpen u hier dan ook graag mee.

Zoals u wellicht al op onze website heeft gezien, bieden wij verschillende pakketten aan. Hoe uitgebreider het pakket is dat u kiest, en dus hoe meer u aan onze vakmannen overlaat, hoe meer korting u krijgt. U heeft de keuze uit ons basispakket, combopakket en totaalpakket. Weet u al wat u wilt? Indien u de mogelijkheden eerst graag met ons wil bespreken voordat u de knoop doorhakt kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u op onze website terecht voor een gratis op maat gemaakte prijsindicatie die u vervolgens binnen enkele minuten in uw mailbox kunt verwachten.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors