Afbouw

De afbouw van uw woning is bij uwnieuwbouwwoning.nl in goede handen. Bij de afbouwfase van uw woning draait het om de gehele afwerking, zodat uw nieuwbouwwoning bewoonbaar wordt. Uwnieuwbouwwoning.nl bestaat uit verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel op het gebied van afwerking. Zaken die vallen onder de afbouw zijn: leggen van een vloer, wandafwerking en het plaatsen van trappen.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Verschillende pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan voor de afbouw van uw woning. Zo kunt u kiezen voor een totaal pakket, waarbij onze vakmannen de totale zorg voor uw wanden, vloeren en trappen op zich zullen nemen. Daarnaast bieden we ook een combopakket aan. Dit pakket bestaat uit de afwerking van uw wanden en vloeren. Tot slot hebben wij een basispakket. Indien u hiervoor kiest, zullen onze werknemers zorgen voor uw wandafwerking.

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor uwnieuwbouwwoning.nl. Om te beginnen is het erg prettig dat u maar één aanspreekpunt heeft voor de gehele afbouw van uw nieuwbouwwoning. Dat houdt alles wel zo overzichtelijk, toch? Daarnaast hebben onze professionals al vele jaren ervaring in het vak, waardoor u kunt rekenen op kwaliteit. Zij werken enkel met de beste producten van Sigma Coatings, Vivafloors en Unipro. Wij willen het beste voor u en uw woning! Tot slot ontvangt u bij ons altijd garantie op de afwerking van uw nieuwbouwwoning.

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool. Indien u nog vragen heeft over wat wij voor uw woning zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen