Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Afbouwbedrijf

Op zoek naar een afbouwbedrijf voor uw woning? Een logische keuze! Een afbouwbedrijf regelt uw afbouw van A tot Z. Zo heeft u tijd voor andere, leukere, zaken zoals de inrichting van uw nieuwe woning, heeft u een mooier resultaat en wordt u een hoop stress en tijd bespaard.

Meer over de afbouw van uw woning en de werkzaamheden van een afbouwbedrijf vindt u op deze pagina. Voor overige vragen kunt u contact opnemen.

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat houdt afbouw in?

Nadat uw woning opgeleverd is, moet er nog veel gebeuren. Denk daarbij aan de afwerking van de wanden, vloer, plafond of trap. Deze werkzaamheden om uw huis bewoonbaar te maken vormen samen de afbouw.

De afbouw van uw woning kan een week duren, maar ook twee maanden. Dit hangt af van uw wensen, omstandigheden, oppervlakte, materiaal en zo nog vele factoren die elke situatie anders maakt. Vandaar dat er geen exacte tijd is voor afbouw.

Hoe gaat een afbouwbedrijf te werk?

Een afbouwbedrijf ontzorgt u van alle werkzaamheden omtrent de afbouw. Denk daarbij aan het adviseren over de beste keuzes voor uw woning, leveren van materialen, de planning, het coördineren van de vaklui en u op de hoogte laten houden van alle processen.

Zo wordt u meegenomen in de planning van de afbouw. Daarna wordt er vooraf afgestemd op welke de specialisten komen zodat u daar op voorbereid bent. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de droogtijd van bijvoorbeeld stucwerk.

Weet u of de keuken voor het stucwerk of na het stucwerk geplaatst moet worden? Een afbouwbedrijf houdt rekening met deze en nog zo nog veel meer zaken. Daarbij wordt u passend geadviseerd wanneer dat nodig is.

Afbouw van een woning
Uwnieuwbouwwoning community

Wat zijn de kosten van een afbouwbedrijf?

De kosten van afbouw variëren sterk. Ook dit hangt af van de afmetingen, uw wensen en de materialen. Toch is het mogelijk om u een nauwkeurige schatting te geven van de uiteindelijke kosten. Dat kan namelijk met onze prijsindicatietool.

Vul onze tool in met uw wensen en u krijgt binnen enkele minuten per mail de inschatting van uw kosten gemaild. Zorg er wel voor dat u alle vragen zo compleet mogelijk invult.

Uwnieuwbouwwoning.nl als uw afbouwbedrijf in Nederland

Als specialist in afbouw staan wij voor kwaliteit en vakmanschap. Onze dienstverlening gaat verder waar die van anderen ophoudt. Zo werken we hard aan het realiseren van droomhuizen van onze klanten.

Met deskundige en ervaren teams op de vloer en in het kantoor zorgen we voor een soepele en efficiënte uitvoering. Wanneer klanten en partners voor ons kiezen dan kiezen voor:

 • Vakmanschap en kwaliteit
 • Eén aanspreekpunt en duidelijke communicatie
 • Duurzame relatie
 • Heldere planning
 • Actief door heel Nederland

Bekijk vooraf het resultaat in onze showroom

Wat ons ook uniek maakt, is dat u vooraf bij ons kan zien wat het eindresultaat wordt. Dat kan namelijk in onze showroom, hier laten wij graag aan u zien wat alle mogelijkheden voor u zijn en denken wij graag met u mee.

Doe daarom inspiratie bij ons op en laat u adviseren door onze specialisten in één van onze showrooms in Deventer of in Hoofddorp. Maak een afspraak of bel naar 0570 573663 ons wanneer u graag ‘s avonds een afspraak wil maken.

Showroom van afbouwbedrijf in Deventer en Hoofddorp

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Veelgestelde vragen

Een afbouwbedrijf is een partij die ervoor zorgt dat uw woning bewoonbaar maakt. Denk daarbij aan de vloerafwerking, trapafwerking, wandafwerking en plafondafwerking.

De kosten variëren per situatie. Zo moet u bijvoorbeeld bij wandafwerking weten wat de afmeting is van de wand, welk materiaal u wil gebruiken en wat voor soort afwerking u wil. Gebruik onze prijsindicatietool voor een duidelijke inschatting van uw kosten.

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl geniet u van de volgende voordelen:

 • Eén aanspreekpunt
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Duurzaamheid

Ja. Het maakt ons niet uit waar u in Nederland woont, wij zorgen ervoor dat u een woning krijgt waarvan u nog lang kan genieten!

De tijd hangt af van de soort werkzaamheden die u wilt laten verrichten. Zo moeten wij bij het stucen rekening houden met de droogtijd van het stucwerk.

Bij ons rekent u op een duidelijke en flexibele planning. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van wanneer wij aan het werk zijn en wanneer wij klaar zijn.

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors