Chris over: Werken bij Uwnieuwbouwwoning.nl

Chris is één van de nieuwe gezichten bij Uwnieuwbouwwoning. In dit blog vertelt hij graag meer over de werkzaamheden bij ons, dingen die opvallen en waar hij energie van krijgt. Benieuwd hoe Chris u kan helpen? Neem contact op of bezoek onze showroom.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
  • Prijsindicatie direct in de mail
  • Advies volledig op maat
  • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De route naar Uwnieuwbouwwoning.nl

Chris is ondertussen al een half jaar werkzaam bij Uwnieuwbouwwoning.nl. Voordat hij hier kwam werken, heeft hij al ervaring op kunnen doen bij een aantal werkgevers. Zo werkte hij onder andere als filiaalmanager bij de Aldi en reed hij vijf jaar lang rond in zijn eigen foodtruck.

Toen Chris eind 2022 in contact kwam met Thomas en hoorde over de functie, werd hij direct enthousiast. Chris: “Een snelgroeiend bedrijf met een hecht team, dat is hetgeen wat mij destijds aansprak. Met mijn ervaring kan ik als verkoopadviseur mooie resultaten bereiken voor Uwnieuwbouwwoning.nl.”

Chris aan het werk bij Uwnieuwbouwwoning.nl

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl…

“Zit ik écht op mijn plek in de rol als verkoopadviseur. In een korte tijd heb ik de functie al eigen kunnen maken waarbij ik mijn opgedane ervaring goed kan toepassen om mooie resultaten te halen.”

Over Chris

Wellicht bent u Chris in de showroom tegengekomen of gaat u hem binnenkort ontmoeten. Hieronder leest u wat Chris bezighoudt zowel binnen als buiten Uwnieuwbouwwoning.nl.

“Dagelijks met het team doelen behalen Door het hechte team werken we allemaal hard voor elkaar. Wanneer er bepaalde doelstellingen worden gehaald, word ik daar vrolijk van!”

“Meerdere grote projecten binnenhalen in mijn rol als verkoopadviseur.”

“Het hechte team van Uwnieuwbouwwoning.nl. Vanaf het eerste moment zat ik op mij plek. Ik werd direct opgenomen in het team.”

“Het is alsof ik het team al jaren ken. De sfeer is gezellig met hier en daar een grapje. Buiten het grappen om wordt er ook hard gewerkt. Die verdeling maakt het zo leuk.”

“Ik bezoek graag verschillende steden met mijn vrouw en kinderen en ga graag uiteten. In de zomer genieten wij van het mooie weer en de prachtige natuur door lange afstanden te fietsen. Naast activiteiten doen met mijn gezin sport ik ook graag in mijn vrije tijd. Ik lig gemiddeld drie keer per week in het zwembad, om te trainen voor het wedstrijdzwemmen.”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Ik ontvang u meer dan graag in onze prachtige showroom en laat u met veel enthousiasme zien en horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. En heeft u stress over een té strakke planning? Niet nodig, want deze nemen wij u geheel uit handen!

"Bij Uwnieuwbouwwoning.nl zetten we de klant op één om hen te voorzien van het beste advies." Chris
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl