Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u recentelijk verhuisd, en bent u daarom nu op zoek naar een professional om uw wanden te laten stucen? Goed idee! Het laten stucen van uw wanden zal ervoor zorgen dat uw wanden strak zullen ogen. Onze specialisten zijn werkzaam in het hele land, dus ook bij u in de buurt. Wanneer u ervoor kiest om onze vakmannen in te schakelen voor dit klusje, kunt u rekenen op stucwerk van kwaliteit.

ONTVANG UW PRIJSINDICATIE          BEZOEK ONZE SHOWROOM

Wij bieden verschillende soorten stucwerk aan. U heeft bij ons de keuze uit behangklaar stucwerk en sausklaar stucwerk. Nadat uw muren behangklaar zijn gemaakt door onze stukadoors, kunt u nadat het stucwerk is gedroogd aan de gang met het behangen van uw muren. Voor sausklaar stucwerk geldt dat u uw muren na het stucen klaar zijn om gesausd te worden. Aangezien onze werknemers al jaren in het vak zitten, en enkel werken met de beste producten en materialen, staat niks een geweldig resultaat meer in de weg. Waar wacht u nog op?

Wanden laten stucen

Soms willen mensen nog wel eens zelf aan de slag gaan met het stucen van hun wanden. Wij zouden u dit echter willen afraden. Het is het verstandigst om uw wanden meteen goed af te laten werken door professionele stukadoors die weten waar ze mee bezig zijn. Als u hier zelf mee aan de slag gaat loopt u het risico dat er iets fout gaat en dat u dit vervolgens weer moet wegwerken of zelfs opnieuw moet beginnen. Indien u ervoor kiest om uw wanden door onze vakmannen te laten stucen, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bovendien ontvangt u altijd garantie op onze wandafwerkingen.

Bent u enthousiast over het laten stucen van uw wanden, maar zou u eerst graag wat meer inzicht willen hebben in de kosten die dit met zich meebrengt? Dat kan. Via onze website heeft u namelijk de mogelijkheid om een op maat gemaakte offerte aan te vragen via de prijsindicatietool. Na enkele vragen te hebben beantwoord over uw woning, en hetgeen dat u gestuct wilt hebben, ontvangt u uw offerte binnen enkele minuten per mail.

Mocht u nog vragen hebben over het laten stucen van uw wanden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.