Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Renovlies behang

Renovlies behang is gemaakt van glasvezels en papier. Dit zorgt voor een strak resultaat, wat bijna niet te onderscheiden is van stucwerk! Onze specialisten behangen uw wanden gemiddeld binnen 3 dagen. Bovendien werken zij enkel met A-kwaliteit behang van ProGold. Heeft u een onzekere planning of aanvullende wensen? Laat het onze adviseur weten! 

Waarom renovlies behang?

 • Haarscheuroverbruggend
 • Te sauzen in kleur naar wens
 • Strak resultaat 

Meer weten over renovlies behang? Lees verder! 

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Bekijk de video over renovliesbehang!

In de video leggen wij uit wat renovlies is, of wij het behang aanraden en toepassen en of het makkelijk aan te brengen is. Bekijk ook onze andere filmpjes op ons Youtube kanaal!

Glasvliesbehang vs renovliesbehang

De relatief lage prijs en de gladde afwerking van het behang zijn twee grote voordelen van renovliesbehang. Echter maken we bij Uwnieuwbouwwoning.nl over het algemeen gebruik van glasvliesbehang van het A-merk ProGold, om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Zoals eerder gezegd is deze behangsoort gelijk aan renovliesbehang, met als enige verschil dat in renovlies papier is vermengd. Voor een optimale stevigheid en sterkte van uw wanden adviseren wij te allen tijde een behangsoort zonder papier. Daarnaast brengt glasvliesbehang nog een aantal voordelen met zich mee, ten opzichte van renovliesbehang:

Door de sterkte van het behang ontstaan er minder snel scheuren en andere oneffenheden. Hierdoor krijgen uw muren een mooie egale afwerking. Doordat er papier in renovliesbehang is verwerkt is dit behang minder stevig.

Glasvliesbehang is makkelijk toepasbaar; of u nu een nieuwbouw- of renovatiewoning heeft. Het behang is namelijk geschikt voor alle typen ondergrond, zoals gipskarton, stucwerk en zelfs beton. Wilt u renovliesbehang in uw nieuwbouwwoning aanbrengen? Dan is er een kans dat er scheuren in uw wanden ontstaan, gezien deze behangsoort minder stevigheid biedt en de muren van een nieuwbouwwoning nog ‘werken’.

Glasvliesbehang heeft een gelijkmatige structuur. Hierdoor krijgt u geen last van allergie. In combinatie met Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex kan het behang ook nog eens eenvoudig gereinigd worden.

Met ISO-gecertificeerd glasvliesbehang zorgt u voor extra veiligheid van uw woning. Het behang heeft namelijk een brandvertragende werking en bevat geen schadelijke stoffen.

Showroom

Bent u al overtuigd van alle voordelen van glasvliesbehang ten opzichte van renovliesbehang, maar zou u het behang eerst nog eens in het echt willen zien voordat u besluit om onze vakmannen in te schakelen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Dat is namelijk mogelijk in onze showroom. Via onze website kunt een afspraak maken om eens langs te komen bij de showroom. Gedurende uw bezoek zal een van onze medewerkers uw adviseren bij het maken van een keuze. Daarnaast heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om vragen te stellen over de muurafwerkingen. Liever weten wat uw investering is? Dat kan eenvoudig via de website. U ontvangt binnen enkele seconden een prijsindicatie in uw mailbox!

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors