Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Denkt u erover na om renovlies behang aan te laten brengen in uw woning? Hartstikke begrijpelijk. Renovlies behang is zeker voor uw nieuwbouwwoning een ideaal behang. Uw wanden zullen er prachtig afgewerkt uit zien, en dat voor een schappelijke prijs. Renovlies behang is een soort glasweefselbehang zonder structuur. Nadat het renovlies behang is aangebracht zullen uw wanden super strak ogen. Dit behang wordt dan ook vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk.

Voordelen renovlies

De relatief lage prijs en de gladde afwerking van het behang zijn twee grote voordelen van renovlies behang. Er zitten echter nog meer voordelen aan dit behang. Allereerst is het behang gemaakt van stevig materiaal. Dit maakt renovlies dan ook uitermate geschikt om oneffenheden weg te werken indien dit nodig is. Het renovlies behang kan gewoon over scheurtjes of deukjes heen geplakt worden. Het behang heet niet voor niets renovlies behang. Renovlies is namelijk afgeleid van de volledige naam “renovatievlies”.

We kunnen nog wel even verder gaan over de voordelen van renovlies behang. Zo kan het behang naadloos worden aangebracht, wat uw wanden een gestucte look zal geven. Ook kunt u zich extra veilig voelen in uw nieuwbouwwoning indien u ervoor kiest om renovlies aan te laten brengen. Renovlies behang staat namelijk bekend om zijn brandvertragende werking. Tot slot is renovlies allergievrij en bevat het geen schadelijke stoffen. Dat is prettig voor zowel uw gezondheid als voor het milieu. Dat is wel zo’n fijn gevoel, toch?

Showroom

Bent u al overtuigd van alle voordelen van renovlies behang, maar zou u het behang eerst nog eens in het echt willen zien voordat u besluit om onze vakmannen in te schakelen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Dat is namelijk mogelijk in onze showroom. Via onze website kunt een afspraak maken om eens langs te komen bij de showroom. Gedurende uw bezoek zal een van onze medewerkers uw adviseren bij het maken van een keuze. Daarnaast heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om vragen te stellen over de muurafwerkingen. Liever weten wat uw investering is? Dat kan eenvoudig via de website. U ontvangt binnen enkele seconden een prijsindicatie in uw mailbox!

BEREKEN MIJN PRIJSINDICATIE

Mocht u vragen hebben of advies willen, dan kunt u ook direct contact met ons opnemen. Dit kan zowel via ons contactformulier als telefonisch of per e-mail.

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.