Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Renovlies behang kopen en aanbrengen

Het komt steeds vaker voor dat mensen voor de afwerking van hun nieuwe woning kiezen voor renovlies behang, ook wel bekend als glasvliesbehang. Dit is een prachtig egaal behang dat erg makkelijk is toe te passen op allerlei verschillende muren. Het zorgt ervoor dat een woning prachtig strak is afgewerkt.

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wij maken enkel gebruik van 220 grams behang. Dit renovlies behang is al een keer voorgesausd. Dit is extra voordelig voor mensen die ervoor kiezen om bijvoorbeeld de wanden in hun nieuwbouwwoning een andere kleur te sauzen. Eén keer sauzen is in dit geval namelijk voldoende en daarnaast bespaart het kosten! Wilt u weten hoeveel u bespaart? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

De afwerking van renovlies behang

Sigma Coatings wordt gebruikt voor de afwerking van het renovlies behang. Met ruim 30 jaar ervaring in de ontwikkeling van verfsystemen is Sigma Coatings het ultieme merk voor ons. Door de samenwerking met dit topmerk garanderen wij u de hoogste kwaliteit op het gebied van wandafwerking.

De combinatie van 220 grams renovlies behang met de afwerking van Sigma Coatings zorgt ervoor dat de wanden van uw nieuwbouwwoning voor langere tijd optimaal blijven. Het is mogelijk om alvast inspiratie op te doen voor de wandafwerking. Bekijk hiervoor onze kleurinspiratiepagina.

De voordelen voor uw nieuwbouwwoning

Veel mensen denken dat renovlies behang een alternatief is voor stucwerk. Deze gedachte klopt niet helemaal. Renovlies behang dient enkel ter bescherming van het stucwerk en kan het niet vervangen. Als u beschadigde wanden heeft, zal er eerst stucwerk aan te pas moeten komen.

Daarna is het aan te raden ze af te werken met renovlies behang. Scheuren en andere oneffenheden zullen hierdoor minder snel ontstaan in de wanden van uw nieuwbouwwoning. Dit resulteert in mooie gladde muren. Als u de wanden van uw nieuwbouwwoning na een aantal jaren opnieuw gaat sauzen, zullen ze er weer uitzien als nieuw!

Renovlies behang is geschikt voor verschillende ondergronden. Een voorwaarde is dat deze ondergronden niet beschadigd zijn. Zo zijn gipskarton, stucwerk en beton uitermate geschikt om te beplakken met renovlies behang. Dit maakt het een ideaal product voor zowel nieuwbouw- als renovatiewoningen.

Wij maken enkel gebruik van renovlies behang van hoge kwaliteit. Ons 220 grams renovlies behang heeft een zeer gelijkmatige structuur waardoor het allergievrij is. Organismen krijgen nu namelijk niet de kans om zich in de ondergrond te nestelen.

Ook bestaat er nog de mogelijkheid om uw wanden te voorzien van Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex. Hierdoor kan het renovlies behang makkelijk gereinigd worden met water of speciale schoonmaakmiddelen. Dit zorgt ervoor dat de wanden er zo lang mogelijk optimaal uit blijven zien en uw nieuwbouwwoning haar frisse uitstraling niet verliest! Bij kinderen of huisdieren is dit een ideale toevoeging.

Ons 220 grams renovlies behang draagt bij aan de veiligheid van uw nieuwbouwwoning. Het is namelijk gecertificeerd door de ISO. Dit houdt in dat het een brandvertragende werking heeft. Bovendien bevat renovlies behang geen schadelijke stoffen die de gezondheid van mensen aan kunnen tasten. Ons renovlies behang voldoet namelijk aan het internationale Öko-Tex certificaat klasse 1. De norm Öko-Tex 100 is ‘s werelds meest leidinggevende ecolabel voor textielmateriaal. Renovlies behang draagt hierdoor bij aan een voor u veilige leefomgeving.

Benieuwd naar de kosten voor het afwerken van de muren met renovlies Behang? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie aan.

Prijsindicatie ontvangen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors