Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Denkt u erover na om renovliesbehang aan te laten brengen in uw woning? Hartstikke begrijpelijk. Renovliesbehang is zeker voor uw nieuwbouwwoning een ideaal behang. Uw wanden zullen er prachtig afgewerkt uit zien, en dat voor een schappelijke prijs. Renovliesbehang is een andere benaming voor glasvliesbehang. Echter wordt er in renovliesbehang, in tegenstelling tot glasvliesbehang, ook papier verwerkt. Nadat het renovliesbehang is aangebracht zullen uw wanden super strak ogen. Dit behang wordt dan ook vaak gebruikt als alternatief voor stucwerk.

Glasvliesbehang vs renovliesbehang 

De relatief lage prijs en de gladde afwerking van het behang zijn twee grote voordelen van renovliesbehang. Echter maken we bij Uwnieuwbouwwoning.nl over het algemeen gebruik van glasvliesbehang van het A-merk ProGold, om u de beste kwaliteit te kunnen bieden. Zoals eerder gezegd is deze behangsoort gelijk aan renovliesbehang, met als enige verschil dat in renovlies papier is vermengd. Voor een optimale stevigheid en sterkte van uw wanden adviseren wij te allen tijde een behangsoort zonder papier. Daarnaast brengt glasvliesbehang nog een aantal voordelen met zich mee, ten opzichte van renovliesbehang: 

  • Bescherming van uw wanden

Door de sterkte van het behang ontstaan er minder snel scheuren en andere oneffenheden. Hierdoor krijgen uw muren een mooie egale afwerking. Doordat er papier in renovliesbehang is verwerkt is dit behang minder stevig. 

  • Makkelijk toepasbaar

Glasvliesbehang is makkelijk toepasbaar; of u nu een nieuwbouw- of renovatiewoning heeft. Het behang is namelijk geschikt voor alle typen ondergrond, zoals gipskarton, stucwerk en zelfs beton. Wilt u renovliesbehang in uw nieuwbouwwoning aanbrengen? Dan is er een kans dat er scheuren in uw wanden ontstaan, gezien deze behangsoort minder stevigheid biedt en de muren van een nieuwbouwwoning nog ‘werken’. 

  • Hygiënisch en allergievrij

Glasvliesbehang heeft een gelijkmatige structuur. Hierdoor krijgt u geen last van allergie. In combinatie met Sigmapearl Clean Matt of Sigmatex Superlatex kan het behang ook nog eens eenvoudig gereinigd worden. 

  • Brandvertragende werking

Met ISO-gecertificeerd glasvliesbehang zorgt u voor extra veiligheid van uw woning. Het behang heeft namelijk een brandvertragende werking en bevat geen schadelijke stoffen. 

Showroom

Bent u al overtuigd van alle voordelen van glasvliesbehang ten opzichte van renovliesbehang, maar zou u het behang eerst nog eens in het echt willen zien voordat u besluit om onze vakmannen in te schakelen? Dan hebben we goed nieuws voor u. Dat is namelijk mogelijk in onze showroom. Via onze website kunt een afspraak maken om eens langs te komen bij de showroom. Gedurende uw bezoek zal een van onze medewerkers uw adviseren bij het maken van een keuze. Daarnaast heeft u vanzelfsprekend de mogelijkheid om vragen te stellen over de muurafwerkingen. Liever weten wat uw investering is? Dat kan eenvoudig via de website. U ontvangt binnen enkele seconden een prijsindicatie in uw mailbox!

BEREKEN MIJN PRIJSINDICATIE

Mocht u vragen hebben of advies willen, dan kunt u ook direct contact met ons opnemen. Dit kan zowel via ons contactformulier als telefonisch of per e-mail.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen