Vloer nieuwbouw

Vraagt u zich af wat voor vloer u wilt in uw nieuwbouw woning? Niet zo gek, u wilt natuurlijk de juiste keuze maken. Gelukkig wordt dat een stuk makkelijker dankzij Uwnieuwbouwwoning.nl. Wij helpen u bij alle keuzes voor uw nieuwe huis, en staan daarom ook voor u klaar als het gaat om vloeren. Lees snel verder als u benieuwd bent wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vloerafwerking.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Welke vloer voor nieuwbouw?

Wat voor soort vloer u kiest voor uw nieuwbouwwoning is geen gemakkelijke beslissing. De vloer is immers overal in huis aanwezig. Bij ons kunt u terecht voor twee soorten vloerafwerking: PVC vloeren en gietvloeren. Beide soorten hebben hun eigen charme, en om erachter te komen welke vloer u het beste vindt passen in uw nieuwbouwwoning kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze showroom.

Vloer laten leggen door Uwnieuwbouwwoning.nl

Heeft u een keuze gemaakt? Dan wordt het vanaf nu alleen maar makkelijker! Zelf hoeft u namelijk geen tijd en moeite te steken in het leggen van de vloer. De complete afbouw van uw nieuwbouwwoning kunt u aan ons overlaten. Dat betekent dat wij ook met plezier de vloer die u heeft uitgekozen voor u leggen. Of dat nou een PVC vloer of gietvloer is, wij staan voor u klaar! Bovendien kunt u ook voor de afwerking van uw wanden en trappen bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Voordat u zich gaat verdiepen in vloerafwerking wilt u vast weten wat de kosten van een nieuwe vloer zijn. Dat begrijpen we, en daarom kunt u bij ons vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Deze op maat gemaakte indicatie ontvangt u razendsnel in uw mailbox, waardoor u van tevoren altijd weet wat u kunt verwachten wat de kosten voor een nieuwe vloer.

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Ontvang persoonlijk advies van Uwnieuwbouwwoning

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors