Sausklaar stucwerk voorstrijken

Wilt u stucwerk sauzen, dan is goed voorstrijken belangrijk. Het beperkt namelijk de zuigende werking van de verf. Daarnaast vermindert sausklaar stucwerk voorstrijken de kans op strepen, banen en andere oneffenheden. Welke middelen heeft u nodig voor het voorstrijken? En hoe bereikt u een optimaal eindresultaat? We zetten het voor u op een rij.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Welke middelen heb ik nodig voor voorstrijken stucwerk?

Stucwerk heeft van zichzelf een vrij sterke zuigende werking. Een voorstrijkmiddel vermindert deze werking. Voor elke ondergrond is er een specifiek middel; voor stucwerk is dat stuc-voorstrijk. We maken voor het aanbrengen van het middel de muur glad met een stuk schuurpapier. Een schone en stofvrije ondergrond zorgt namelijk voor een betere hechting van het voorstrijkmiddel.

Is het mogelijk om direct na het voorstrijken te sauzen?

Na het voorstrijken moet het stucwerk eerst drogen. Drogen vraagt geduld, maar het wachten wordt beloond. Het zorgt namelijk voor het beste eindresultaat. Een veelgebruikte richtlijn is een dag drogen per millimeter dikte van het stucwerk. De droogtijd kan variëren, raadpleeg daarom altijd de verpakking van het voorstrijkmiddel.

Laat het sausklaar stucwerk voorstrijken over aan een professional

Sausklaar stucwerk voorstrijken kan een nogal intensieve en tijdrovende klus zijn. Heeft u er geen ervaring mee, dan is een optimaal resultaat niet gegarandeerd.

Genoeg redenen om het aan een professional over te laten. De specialisten van Uwnieuwbouwwoning.nl helpen u er graag mee. Ze staan voor u klaar om uw wanden 100% kwalitatief goed af te werken, op basis van uw eisen en wensen. En dat tegen een prima prijs-prestatieverhouding.

Bezoek ook de showroom van Uwnieuwbouwwoning.nl

Wilt u van tevoren advies van onze adviseurs? Of wilt u ons uitgebreide productassortiment bekijken? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Daar laten wij u graag al onze oplossingen zien, en u kunt alle vragen die u heeft stellen aan onze adviseurs.

Sausklaar stucwerk laten voorstrijken? Neem contact op!

Wilt u uw sausklaar stucwerk laten voorstrijken door de vakmensen van Uwnieuwbouwwoning.nl? Heeft u hier vragen over of andere vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op! Bel naar 0570 57 36 63, stuur een e-mail naar [email protected] of ga naar onze contactpagina.

Bereken uw prijsindicatie

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen