Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Kosten sauzen

Wilt u de muren en plafonds van uw nieuwbouwwoning of bestaande woning laten sauzen? De vakmensen van Uwnieuwbouwwoning.nl leveren een uitstekende kwaliteit sauswerk voor een scherpe prijs. Bent u benieuwd naar de kosten van het sauzen van muren en plafonds sauzen per vierkante meter? We vertellen u er graag meer over.

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn de kosten van sauzen per vierkante meter?

De prijs van sauzen per vierkante meter is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Naast de verf en de manuren zijn dat onder andere de schilder accessoires, zoals rollers, bakjes en afplaktape. Voor plafonds en muren die niet egaal zijn, kunnen daar nog de kosten voor stucwerk bijkomen. Vanzelfsprekend doen we alles in overleg, u komt niet voor verrassingen te staan. 

Plafond sauzen kosten

Het schilderen van een plafond is iets waar u vaak zelf niet aan toekomt, maar naar een verkleurd of vies plafond kijken gaat ook snel vervelen. Laat uw plafond sauzen daarom aan ons over. U bespaart tijd en energie, terwijl de schilderspecialist voor een perfect strak resultaat zorgt, voor een scherpe prijs. 

Muur sauzen kosten

De kosten van muren sauzen verschillen doorgaans niet of nauwelijks van de kosten van plafonds sauzen. Beschadigingen aan muren komen echter vaker voor dan beschadiging aan het plafond. Het kan voorkomen dat extra kosten nodig zijn voor bijvoorbeeld scheuren dichtmaken, over behang heen sauzen of stucwerk.

Vraag een prijsindicatie aan

Nieuwbouw of een bestaande woning, veel of weinig sauswerk: wat uw situatie ook is, bij Uwnieuwbouwwoning.nl weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent. Wilt u weten wat de kosten van sauzen per vierkante meter in uw situatie zijn? Vul uw gegevens in, in onze prijsindicatietool en u krijgt binnen één minuut een prijsindicatie op maat in uw mailbox. 

Bezoek ook de showroom van Uwnieuwbouwwoning.nl

Wilt u van tevoren zien hoe ons sauswerk eruit komt te zien? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u ons sauswerk en onze andere producten rustig bekijken. Daarbij geven onze deskundige medewerkers u graag advies op maat. 

Plafonds en/of muren laten sauzen? Neem contact op!

Bent u benieuwd naar de kosten door de specialisten van Uwnieuwbouwwoning.nl? Heeft u hier vragen over of andere vragen? Neem contact met ons op! Bel naar 0570 57 36 63, stuur een e-mail naar [email protected] of ga naar onze contactpagina.

Bereken uw prijsindicatie

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors