Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Wonen in Elzenhagen

9.3
395 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Wonen in Elzenhagen

Heeft u altijd al in Amsterdam-Noord willen wonen? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Nieuwbouwproject Wonen in Elzenhagen is dé nieuwste wijk in Elzenhagen Zuid. Met ongeveer 1800 woningen in eigenzinnig up-coming Noord. Wanneer u van plan bent een nieuwbouwwoning te kopen is het ook verstandig om alvast na te denken over de afbouw. Wat wilt u voor vloer? Wilt u de wanden laten stucen of behangen? Dit zijn vragen waar wij u over kunnen adviseren én wat wij voor u kunnen uitvoeren. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl hebben we namelijk specialisten in huis die de volledige afbouw voor u kunnen verzorgen. Van vloerafwerking tot trapafwerking. Download alvast gratis tips om u zo goed mogelijk voor te bereiden!

Over nieuwbouwproject Wonen in Elzenhagen

De naam zegt het al; nieuwbouwproject Wonen in Elzenhagen bevindt zich in Elzenhagen Zuid. De wijk wordt onderverdeeld in verschillende buurten: de Zuidbuurt, de Singelstrook en de Noordbuurt. Iedere buurt heeft zijn eigen kenmerken. Zo worden er in de Zuidbuurt 16 Urban Villa’s gebouwd met daarin diverse appartementen en speelse eensgezinswoningen. De Singelstrook gaat bestaan uit twee iconische, hoge torens die samen een appartementencomplex vormen. Tot slot komt er in de Noordbuurt een mix van huur- en koopwoningen, ruime appartementen en creatieve broedplaatsen. Dat allemaal gevestigd in het mooie Amsterdam-Noord, net aan de andere kant van het IJ. Het industriële erfgoed is een broedplaats en hangout voor creatieve ondernemers, studenten, gezinnen en eigenzinnige ouderen. Voor ieder wat wils dus!

Afbouw nieuwbouwwoning uitbesteden?

Uwnieuwbouwwoning.nl staat voor u klaar om de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning uit handen te nemen! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben hoeft u slechts één partij in te schakelen. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors