Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Nieuwbouwproject SPOT Amsterdam

Bent u op zoek naar een woning in dé levendigste stadswijk van Amsterdam? Of heeft u al een mooie woning van het nieuwbouwproject SPOT Amsterdam op het oog? Er komt veel bij kijken wanneer u onlangs een nieuwe woning heeft gekocht. Zo moet u in principe direct al nadenken over een aantal dingen, waaronder de vloer-, wand-, en trapafwerking. Gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen! Bij Uwnieuwbouwwoning.nl hebben wij specialisten in huis die u bij alle keuzes kunnen ondersteunen. Om u alvast een beetje voor te bereiden op de afbouw van uw woning hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet.  

Ontvang gratis tips! 

Over nieuwbouwproject SPOT Amsterdam

Het nieuwbouwproject SPOT Amsterdam ligt centraal. Zo bent u met een paar minuten lopen al bij het metro- en treinstation, vanaf waar je met de metro binnen 15 minuten in hartje Amsterdam bent. Naast de drukke stad ligt er ook een groen buitengebied om de hoek. Het Bijlmerpark, de Gaasperplas en de Ronde Hoep zijn met de fiets eenvoudig bereikbaar. De wijk zelf krijgt een Amsterdams karakter met een stedelijke, stijlvolle en dynamische uitstraling. Kortom, SPOT Amsterdam is het nieuw Amsterdams wonen. Dat wilt u toch ook? Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kunt wachten tot u de sleutels krijgt van uw nieuwe woning en zo snel mogelijk wilt beginnen met de afbouw! 

Afbouw nieuwbouwwoning 

Wilt u de afbouw van uw nieuwe woning liever uitbesteden aan professionals? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben hoeft u slechts één partij in te schakelen voor de volledige afbouw. Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken! 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen