Nieuwbouwproject Hefkwartier fase V

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Hefkwartier fase V

Bent u op zoek naar een woning in het bruisende Rotterdam? Dan zijn de woningen van nieuwbouwproject Hefkwartier fase V perfect voor u! Het Hefkwartier was ooit de wijk van de bierbrouwers. Nu een wijk die een nieuwe invulling krijgt en waar weer leven in de brouwerij is. Bent u van plan zich in te schrijven voor een van de prachtige woningen, of heeft u onlangs een van de woningen gekocht? Dan is het tijd om stil te staan bij de afbouw. Gezien een nieuwbouwwoning casco wordt opgeleverd dient u zelf na te denken over de afwerking van onder andere de vloeren, muren en trappen. Gelukkig kan Uwnieuwbouwwoning.nl u hierbij ondersteunen! Wij kunnen namelijk de volledige afbouw voor u verzorgen.

Over nieuwbouwproject Hefkwartier fase V

Hefkwartier wordt een intieme wijk, met bijna 300 nieuwbouwwoningen. Doordat het project is verdeeld in meerdere deelplannen is er voor ieder wat wils. Ieder deelplan heeft namelijk weer andere huizen. Fase V zal bestaan uit 29 appartementen, 6 stadswoningen met terras, 3 penthouses en 1 studio. De oppervlakten van de woningen lopen uiteen van 60 m2 tot wel 188 m2. Daarnaast bevindt de wijk zich op een prachtige locatie, namelijk aan de oevers van de Maas, nabij De Hef. Het Hefkwartier wordt omgetoverd in een bruisend leefgebied met stedelijke allure en is daarom de ideale locatie wanneer u stijlvol, centraal én duurzaam wilt wonen in Rotterdam. Centraal, omdat u met de fiets of te voet in een korte tijd in het centrum bent. Kortom, alles wat wonen in Rotterdam zo leuk maakt vindt u terug in het Hefkwartier. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

De afbouw laten verzorgen door Uwnieuwbouwwoning.nl?

Wilt u de volledige afbouw door ons laten verzorgen? Van vloerafwerking tot wandafwerking, wij staan voor u klaar en kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen