Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In Twello-Zuidwest wordt hard gewerkt aan het nieuwbouwproject de Fliertbuurt waarbij 1800 nieuwe woningen worden gerealiseerd. Het betreft een verscheidenheid aan woningen, waaronder vrijstaande, 2-onder-1-kap, maar ook appartementen. Een erg interessant project dus voor iedereen die op zoek is naar een mooie nieuwe woning.

Daarnaast is Twello ook nog eens een erg interessante gemeente om te wonen, dankzij de ligging aan de A1. De gemeente staat daardoor in een goede verbinding met steden als Apeldoorn en Deventer. Oftewel, de heerlijke rust van een kleine gemeente, maar wel de bereikbaarheid van levendige grotere steden.

Bent u van plan om zich te vestigen in zo’n prachtige nieuwbouwwoning in Twello? Heeft u ook al nagedacht over de afwerking van die woning? Veel mensen vinden het lastig om alle verschillende partijen daarvoor bij elkaar te zoeken. Gelukkig voor u, hebben wij specialisten voor elke taak. Daarnaast hebben wij handige pakketten opgesteld waaruit u een keuze kunt maken. Bekijk onze diensten of vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan.

BEREKEN UW PRIJS INDICATIE

Wij verzorgen de complete afbouw van uw woning binnen het project Fliertbuurt in Twello-Zuidwest

Met ons team van doorgewinterde specialisten ontzorgen wij u bij de complete afwerking van uw nieuwe woning. Wij zorgen ervoor dat wij met onze werkzaamheden een prachtig eindresultaat leveren dat volledig voldoet aan al uw wensen. Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij luisteren graag naar uw wensen, zodat we samen met u het perfecte plan opzetten voor de afbouw van uw nieuwbouwwoning.

BEZOEK SHOWROOM IN DEVENTER

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen