Nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers

Wilt u graag stijlvol en centraal wonen in een rustige buurt? Dan is nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers perfect voor u! Het voormalige brouwerijterrein aan de rand van het centrum van Breda wordt getransformeerd tot een bruisend leefgebied met een stedelijke allure. Wanneer u een nieuwbouwwoning heeft gekocht is het belangrijk om ook alvast na te denken over de afbouw. Een woning wordt namelijk casco opgeleverd, waardoor u zelf nog aan de slag moet met de vloeren, wanden, trappen, badkamer, etc. Uwnieuwbouwwoning.nl kan u hierbij helpen! Van vloerafwerking tot trapafwerking; wij kunnen de volledige afbouw voor u verzorgen.

Over nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers

Nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers bevindt zich in het mooie Breda. De wijk ligt aan de noordkant van het centrum, naast het NS-station. De buurt heeft veel te bieden! Van basisscholen en supermarkten tot winkeltjes en verschillende horecagelegenheden. De wijk zelf bestaat uit twee deelgebieden. Het Zuidelijk deel, rondom het Ceresplein en de Oranjesingel, en het gebied aan de Stationslaan. Het laatste deelplan, Baronesse, is nog in voorbereiding en zal uit meerdere appartementen en stadswoningen bestaan. Dit deelplan vormt dan ook de schakel tussen de laagbouw van de woningen en de hoogbouw. Al met al bevat het nieuwbouwproject De Drie Hoefijzers voor ieder wat wils, in een rustige buurt met toch voldoende voorzieningen. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij laten verzorgen?

Wanneer u de sleutels van uw woning heeft gekregen kan de afbouw beginnen. Wilt u dit liever uitbesteden aan één team van specialisten? Kies dan voor Uwnieuwbouwwoning.nl! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors