Nieuwbouwproject Bocage Algemeen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Bocage – Algemeen

Heeft u een woning op het oog in nieuwbouwproject Bocage? Of heeft u hier onlangs een woning gekocht? Dan gaat u wonen op een van de mooiste plekken van Noord-Limburg, gemeente Echt-Susteren. Het wordt een prettige plek om te wonen voor jong en oud. Wij begrijpen dat u niet kunt wachten. Toch moet er nog veel geregeld worden voor u uw nieuwbouwwoning kan betreden, waaronder de afbouw van de woning. Een nieuwbouwwoning wordt vrijwel altijd casco opgeleverd, waarbij u zelf invulling moet geven aan de binnenkant. Gelukkig kan Uwnieuwbouwwoning.nl u hierbij ondersteunen! U kunt bij ons namelijk terecht voor de volledige afbouw; van vloerafwerking tot wandafwerking.

Over nieuwbouwproject Bocage

Het nieuwbouwproject Bocage zal gaan bestaan uit circa 215 grondgebonden woningen. De woningen gaan zich bevinden in het akkergebied tussen de Gebroekerstraat en de Peijerstraat. Er zijn zowel woningen die projectmatig gebouwd worden als kavels waar u uw eigen huis kan bouwen! Het woongebied is sfeervol, met veel ruimte, groen en een hoge woonkwaliteit. Dit maakt Bocage een moderne wijk op traditionele grondslag. Daarnaast bevinden de nieuwe woningen zich op een unieke locatie: dicht bij het centrum van Echt en het natuurgebied De Doort. Zo is er voor ieder wat wils. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij?

Heeft u al een idee over de afbouw van uw nieuwbouwwoning, maar wilt u deze liever uitbesteden aan één partij? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomwoning kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen