Nieuwbouwproject Blent Nijmegen

Uwnieuwbouwwoning.nl werkt meerdere woningen af binnen het nieuwbouwproject ‘Blent Nijmegen’. Benieuwd hoe wij ook u verder kunnen helpen?

Ontvang een prijsindicatie, bezoek één van onze showrooms of plan een adviesgesprek. Liever zelf het heft in eigen handen houden? Bel ons op 0570-573663.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Over nieuwbouwproject Blent Nijmegen

Bent u op zoek naar een woning in het prachtige Lent? Of heeft u reeds een woning gekocht van het nieuwbouwproject Blent Nijmegen? Bij het kopen van zo’n woning komt veel kijken. U moet niet alleen nadenken over de vloer– en wandafwerking, maar ook over de volledige inrichting. Om u op weg te helpen hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat u goed voorbereid de afbouw van uw woning in gaat!

Blent Nijmegen: waar stad en dorp samensmelten.

Langs de oevers van de Waal, in het noorden van Nijmegen, bevindt zich Blent. Een diverse wijk in het hart van het Hof van Holland. Het is dé plek waar wonen, werken en ontspannen op een aangename manier samenkomen. Een plek waar traditionele grenzen vervagen. Blent is bedoeld voor stadsbewoners die verlangen naar meer ruimte en kwaliteit, en die op zoek zijn naar een stedelijke sfeer. Hier wordt niet alleen gebouwd aan huizen, maar ook een gemeenschap.

Over de ligging van Blent Nijmegen

Blent strekt zich uit ten westen van station Lent, met ongeveer 120 stijlvolle stadswoningen aan de zuidkant, in de richting van de Spiegelwaal. Deze woningen zijn ontworpen met een stoere en moderne architectuur, gekenmerkt door harmonieuze kleurencombinaties en hoogwaardige materialen. Ze zijn zorgvuldig geplaatst rondom groene binnenhoven en grenzen gedeeltelijk aan het Jozef van Hövellpark, ooit een kersenboomgaard, en aan de schilderachtige watersingel. Hier geniet je van een groene omgeving, weg van de drukte van het stadscentrum.

Aan de noordzijde, nabij station Lent, staan in totaal zes gebouwen met een veelzijdige bestemming en een stedelijke uitstraling, inclusief parkeerplaatsen. Dit completeert Blent als een perfecte combinatie van stadsleven met de sfeer en warmte van een gezellige woonwijk.

Kies je Blent? Dan kies je duurzaam!

In Blent worden de woningen met het oog op de toekomst gebouwd: ze zijn duurzaam, energiezuinig, natuurvriendelijk en aangepast aan het klimaat. Deze woningen worden aangesloten op het bestaande stadsverwarmingssysteem in Nijmegen-Noord. Een goed geïsoleerd en milieuvriendelijk huis resulteert in lagere energiekosten. Bovendien zijn de daken voorzien van zonnepanelen en hebben de bergingen groene daken als standaard. Samen met groene erfafscheidingen, gevelbeplanting en veel groen in de openbare ruimte zorgen we ervoor dat jouw woonomgeving bestand is tegen hitte.

Complete afbouw door één partij

Wilt u de afbouw van uw woning liever uitbesteden aan professionals? Dan bent u bij Uwnieuwbouwwoning aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk de complete afbouw door één partij laten doen! Doordat wij voor elke werkzaamheid onze eigen specialisten hebben, hoeft u geen rekening te houden met verschillende partijen. Wij ontzorgen u van de gehele afbouw van uw woning! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen