Zo bespaar jij bij de aanleg van je nieuwe tuin

Een nieuw huis kopen en inrichten is al duur genoeg. En dan moet de aanleg van je tuin nog beginnen. Je neemt een kijkje in je portemonnee en ziet dat het niet veel klappen meer aankan. Om jouw bankrekening wat rust te gunnen hebben wij wat bespaartips voor de aanleg van je tuin.

9.3
391 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Houd het basic

Jouw droomtuin bestaat misschien wel uit de mooiste tierelantijntjes: gouden accenten, dure tuinmeubelen die eerder mooi dan comfortabel zijn en ga zo maar door. Als je wilt besparen is het verstandig om die ideeën los te laten en je te focussen op de tuinmeubelen die je echt nodig hebt. De basics in iedere tuin is wel een loungebank om te relaxen en een tuintafel en stoelen voor als je buiten wilt eten. Ook is het aan te raden voor je budget om het thema ook basic te houden. Maar niet getreurd, er zijn genoeg minimalistische thema’s die er alsnog spetterend uit kunnen zien.

Tweedehands materialen

Spullen hergebruiken is altijd beter als je met een budget zit. Dit kan op veel manieren. Heb jij bijvoorbeeld nog een oude tuinbank die al drie verhuizingen heeft overleeft? In plaats van het weg te gooien kan je er ook een leuk DIY- project van maken. Als je geen oude tuinmeubelen meer hebt kan je ook een kijkje nemen bij de kringloop of op de markt. Vaak zijn er wat verstopte pareltjes te vinden die een goede toevoeging kunnen zijn in je tuin.

Budgetvriendelijke planten

Soms kan er nog wel eens een flink prijskaartje aan een plant hangen. Het zou zonde zijn om je hele budget te spenderen aan een mooie plant als je een hele tuin hebt om op te vullen. Je kan bijvoorbeeld wel kiezen voor de mooie volgroeide bloemen, maar wist je dan jonge planten goedkoper zijn? Ja, echt! Geef ze wat tijd en ze dan zijn net zo mooi als de bloemen die in bloei staan.

Genoeg bespaard?

Heb jij al heel wat bespaard door deze tips? Verwen jezelf en zet een spa in je tuin! Een betere manier om te relaxen is er niet na een lange werkdag. We houden allemaal wel en beetje van luxe op zijn tijd. Nu jij bespaart hebt op de aanleg van je tuin, is een spa het perfecte cadeautje voor jezelf.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors