Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouw behang

Bent u recentelijk verhuisd of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Dan raden wij u aan om alvast na te denken over de afwerking van uw nieuwe woning. De afwerking van uw wanden is hiervan een onderdeel. Weet u al wat voor wandafwerking u zou willen in uw woning?

Zoals u wellicht wel weet zijn er verschillende mogelijkheden, zoals het laten stucen of het laten behangen van uw wanden. Indien u uw muren wilt laten stuken verwijzen we u graag naar Uwstukadoors.nl. Wilt u uw wanden laten behangen? Lees dan snel verder voor de mogelijkheden.

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Muren behangen

Als u uw muren wilt laten behangen, zouden we u gezien de velen voordelen willen aanraden om te kiezen voor glasvezel- of glasvliesbehang. Glasvezelbehang is behang met structuur. Het behang is te verkrijgen in verschillende varianten van een fijne tot een grove structuur. Glasvliesbehang, ook wel renovliesbehang, is de gladde tegenhanger van glasvezelbehang. Het resultaat van glasvliesbehang is vrijwel niet te onderscheiden van een gestucte muur.

Onze glasvezelbehangers werken met 220 grams behang. Bovendien leent zowel glasvezel- als glasvliesbehang zich uitstekend om geverfd te worden. Hiervoor worden de hoogwaardige verfsystemen van SPS en Sigma Coatings ingezet. Weet u nu al dat u uw wanden wilt laten verven, maar twijfelt u nog over de kleur? Klik dan hier om inspiratie op te doen.

Kosten afwerking

Wandafwerking is slechts één onderdeel van wat er allemaal moet gebeuren aan uw nieuwe woning. Naast uw wanden dienen immers ook uw trappen en vloeren afgewerkt te worden voordat uw woning bewoonbaar is. Gelukkig kunnen wij, van Uwnieuwbouwwoning.nl, de gehele afwerking van uw woning verzorgen. Wij bieden verschillende pakketten aan voor de afwerking van uw woning: een totaalpakket, een combopakket en een basispakket. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze prijsindicatietool.

Mocht u nog vragen hebben over glasvezel- of glasvliesbehang, of over iets anders op het gebied van afwerking, dan horen we dat graag.

Voordat je aan de slag gaat, bekijk eerst onze video’s!

In onze video hieronder bespreken wij welke voorbereidingen je moet treffen voordat je aan de slag kan gaan met behangen. Bekijk onze video’s zodat je later problemen voorkomt.

Volg ook ons YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van onze tips.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors