Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Huis bouwen kosten

Het laten bouwen van een huis brengt veel kosten met zich mee. Indien u recentelijk een nieuwbouwwoning heeft gekocht, dan weet u daar hoogst waarschijnlijk alles van. Er zijn echter nog meer kosten waar u rekening mee dient te houden als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht. Denk hierbij aan de afwerking van uw woning, zoals wanden, plafonds, vloeren en trappen. Het is van belang dat u de afwerking van uw nieuwbouwwoning overlaat aan professionals, zodat u vervolgens vele jaren van het resultaat kunt genieten. Welke overige kosten er bij het bouwen van een huis komen kijken vindt u hier.

9.3
408 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Afwerking huis

Zoals we net al aangaven, is de afwerking van uw huis een erg belangrijk onderdeel waar u over na dient te denken. Het liefst nog voordat uw woning is opgeleverd zodat u alvast goed voorbereid bent. Gelukkig kunnen wij u daarbij helpen. Onze vakmannen zijn namelijk in staat om de gehele afwerking van uw huis op zich te nemen. Op die manier heeft u maar één aanspreekpunt, wat alles wel zo overzichtelijk houdt.

Kosten afwerking

Het is begrijpelijk dat u meer wilt weten over de kosten die de afwerking van uw woning met zich meebrengt. Op onze website heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Nadat u enkele vragen heeft beantwoord over uw woning, zullen wij binnen één werkdag contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen over de afwerking van uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel via ons online contactformulier, als telefonisch of per mail. Wij helpen u graag verder.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors