Melanie over: Werken bij Uwnieuwbouwwoning.nl

Melanie is inmiddels één van de vaste gezichten bij Uwnieuwbouwwoning. In dit blog  vertelt zij graag meer over de werkzaamheden bij ons, dingen die haar opvallen en  waar zij energie van krijgt. Benieuwd hoe Melanie u kan helpen? Neem contact op.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
  • Prijsindicatie direct in de mail
  • Advies volledig op maat
  • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De route naar Uwnieuwbouwwoning.nl

Melanie is ondertussen al 9 maanden werkzaam bij Uwnieuwbouwwoning.nl. Voordat zij hier kwam werken, heeft zij al ervaring op kunnen doen bij een aantal werkgevers. Zo werkte zij o.a. voor Nijhof installatietechniek, Karel Lassche Vastgoed en Nefit-Bosch.

Toen Melanie de vacature van Uwnieuwbouwwoning.nl tegenkwam, werd zij direct enthousiast: “dit sluit helemaal aan bij wat ik zoek”. De werkzaamheden, de sector en de diversiteit spraken haar direct aan. Melanie was enorm enthousiast over Uwnieuwbouwwoning.nl en na het leuke gesprek met Tom & Thomas werd haar positieve gevoel alleen maar bevestigd.

Melanie aan het werk

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl…

“Heb ik mijn plek helemaal gevonden! Ik ben hier begonnen in de functie Ondersteuning Verkoop. Ik stelde de klanten op de hoogte, verzorgde de facturatie, service en debiteurenbeheer. Momenteel bekleed ik de functie Verkoop Ondersteuning, plan showroomafspraken en adviseer klanten.

Over Melanie

Wellicht bent u Melanie in de showroom tegengekomen of gaat u haar binnenkort ontmoeten. Hieronder leest u wat Melanie bezighoudt zowel binnen als buiten Uwnieuwbouwwoning.nl.

“Iedere dag weer nieuwe dingen leren waardoor ik mijn werk sneller, beter en makkelijker kan uitvoeren. Bij een telefoongesprek wist ik in het begin nog niet welke vragen ik kon verwachten. Nu ik wat meer ervaring heb opgedaan, weet ik hoe ik hier beter en efficiënter mee om kan gaan. Hier haal ik veel plezier uit.”

“Is om klanten van het juiste advies te voorzien en mij op dit vlak verder te ontwikkelen. Zo hoop ik klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

“Dat iedereen bij Uwnieuwbouwwoning.nl proactief meedenkt in de richting van de klant. Dat vind ik persoonlijk heel mooi om te zien.”

“De sfeer op kantoor is fijn. Iedereen is collegiaal en gaat respectvol met elkaar om.”

“Ik kan echt genieten van de buitenlucht. Het liefst ga ik lekker skeeleren of wandelen met ons hondje. Verder kom ik helemaal tot rust wanneer ik met mijn vriend en onze twee dochters op de camping in Harskamp sta. Dan vind ik het ook leuk om een spelletje te spelen. Ook vind ik het heerlijk om een terrasje te pakken of uitgebreid te shoppen.

Kortom, ik ben dol op gezelligheid en ik spendeer graag tijd met familie en vrienden. Zo laad ik mij helemaal op om de volgende dag weer vol enthousiasme klaar te staan voor onze klanten!”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan  betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de  showroom of bereken online uw prijsindicatie.

"Bij Uwnieuwbouwwoning.nl denk iedereen proactief mee in de richting van de klant. Dat vind ik persoonlijk heel mooi om te zien." Melanie
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl