Manon over: Werken bij Uwnieuwbouwwoning.nl

Maak kennis met Manon Klomp-Evers, onze gedreven aanwinst in het Uwnieuwbouwwoning.nl team. Manon is 32 jaar oud en woont samen met haar man en twee kinderen, in het mooie Deventer op de Vijfhoek. In deze blog vertelt zij je graag meer over haar werkzaamheden, dingen die haar opvallen en waar zij energie van krijgt. Benieuwd hoe Manon u kan helpen? Neem contact op of bezoek onze showroom.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
  • Prijsindicatie direct in de mail
  • Advies volledig op maat
  • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

De route naar Uwnieuwbouwwoning.nl

Na dertien jaar werkzaam te zijn geweest bij een kledingzaak in de binnenstad van Deventer, voelde Manon de behoefte aan verandering en groeimogelijkheden. Ze wilde een nieuwe uitdaging aangaan en haar vaardigheden verder ontwikkelen. Het was tijd om haar horizon te verbreden. Tijdens haar zoektocht op het internet stuitte ze op een vacature bij Uwnieuwbouwwoning.nl, en die functie sprak haar direct aan.

uwnieuwbouwwoning.nl Manon

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl…

“Heb ik met de functie medewerkster verkoopondersteuning de uitdaging gevonden die ik zocht. Binnen mijn functie houd ik contact met klanten, maak ik offertes klaar en verstuur deze. Daarnaast sta ik gedurende de gehele klantenreis klaar om de klanten te begeleiden. Ik zorg voor een persoonlijke en professionele benadering, waarbij ik luister naar de wensen en behoeften van de klant en vertaal deze naar passende oplossingen.”

Over Manon

Wellicht bent u Manon al in de showroom tegengekomen of gaat u haar binnenkort ontmoeten. Hieronder leest u wat Manon bezighoudt zowel binnen als buiten Uwnieuwbouwwoning.nl.

“Dat ik merk dat dit bedrijf mij motiveert om doelstellingen te halen, en dat ik mijn communicatieve vaardigheden naar de klant ontwikkel. Iedere dag doe ik weer wat meer kennis op. Deze trend hoop ik in de komende tijd door te zetten.”

“Is om meer te leren en mij te kunnen aansluiten bij het kennisniveau en de vaardigheden van de rest van het team. Bij mijn vorige werkgever stond ik namelijk stil en had ik geen doorgroeimogelijkheden meer. Ik ben gedreven om bij Uwnieuwbouwwoning.nl mijn persoonlijke groei voort te zetten en het beste uit mijzelf te halen.”

“Dat ik mij op mijn gemak voel binnen dit bedrijf. Ik word gewaardeerd om wie ik ben en wat ik doe.”

“Is ontzettend fijn, er zijn leuke collega’s en het voelt als een vertrouwde werkplek. Samen lunchen op kantoor met alle collega’s zorgt voor een leuke afwisseling van de dag.”

“Activiteiten ondernemen en quality time door te brengen met mijn gezin. Daarnaast vind ik het heerlijk om met vriendinnen lekker uit eten te gaan.

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Ik ontvang u meer dan graag in onze prachtige showroom en laat u met veel enthousiasme zien en horen wat wij allemaal voor u kunnen doen. En heeft u stress over een té strakke planning? Niet nodig, want deze nemen wij u geheel uit handen!”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan  betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de  showroom of bereken online uw prijsindicatie.

"Communicatie en wederzijds begrip is de enige sleutel om samen te werken, zowel met klanten als collega’s." Manon
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl