Cas over: Werken bij Uwnieuwbouwwoning.nl

Cas is inmiddels één van de vaste gezichten bij Uwnieuwbouwwoning. In dit blog vertelt hij u graag meer over zijn werkzaamheden bij ons, dingen die hem opvallen en waar hij energie van krijgt. Benieuwd hoe Cas u kan helpen? Neem contact op of bezoek onze showroom.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
  • Prijsindicatie direct in de mail
  • Advies volledig op maat
  • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Van A tot Uwnieuwbouwwoning.nl

Voordat Cas bij Uwnieuwbouwwoning kwam werken, heeft hij veel ervaring op kunnen doen  bij vorige werkgevers in diverse functies. Echter was hij op zoek naar een bedrijf waar hij zich  verder kon ontwikkelen. Vanuit deze gedachte is Cas op zoek gegaan naar een nieuwe  uitdaging, die hij heeft gevonden bij Uwnieuwbouwwoning. 

Cas van Uwnieuwbouwwoning aan het werk

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl…

”Zit ik helemaal op mijn plek. Momenteel vervul ik de rol als  verkoopadviseur en adviseer ik klanten over de juiste afwerking van een (nieuwe) woning. Uwnieuwbouwwoning is een jong bedrijf met veel potentie voor de toekomst. Ook is het een bedrijf waar ik de kans krijg om mij te ontwikkelen als persoon.”

Over Cas

Wellicht bent u Cas in de showroom tegengekomen of gaat u hem binnenkort ontmoeten. Hieronder leest u wat Cas bezighoudt zowel binnen als buiten Uwnieuwbouwwoning.nl.

“Is om elke klant van het juiste advies te voorzien over de afwerking van de desbetreffende woning. Hiermee wil ik bereiken dat elke klant tevreden is over de (nieuwe) woning en zij Uwnieuwbouwwoning aanraden aan mensen in hun omgeving.”

“De persoonlijke aanpak die wij hanteren binnen Uwnieuwbouwwoning.  Hierdoor kunnen wij de klant echt voorzien van informatie en advies geven over de  producten welke wij in huis hebben.”

”Is heel erg ontspannen en gezellig. De open communicatie binnen  het team maakt dat iedereen met elkaar in gesprek durft te gaan. Hierdoor merk je echt dat  wij als team samenwerken waarbij iedereen klaar staat voor elkaar. Het is een gedreven  team waarbij iedereen hard werkt, maar ook altijd in zijn voor gezelligheid. De combinatie  tussen gezelligheid en hard werken passen echt bij mij als persoon. “ 

“Is super! Het is een hele hechte en fijne club waar hard gewerkt wordt, maar vooral ook een praatje wordt gemaakt of gelachen wordt. Iedereen in het team neemt dan ook eigen verantwoordelijkheid en ondersteunt elkaar daar waar nodig is. In dit team sta je er nooit alleen voor en dat vind ik erg belangrijk!”

”Mijn wekelijks potje voetbal. Drie keer in de week sta ik op het veld  bij VV Hellendoorn. Na de voetbal, of buiten de voetbal om, houd ik ervan om met vrienden  gezellig wat te drinken en eten.”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de  showroom of bereken online uw prijsindicatie.

"De persoonlijke aanpak die wij hanteren binnen Uwnieuwbouwwoning. Hierdoor kunnen wij de klant echt voorzien van informatie en advies geven over de producten welke wij in huis hebben." Cas
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl