Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een nieuw huis kopen en inrichten is al duur genoeg. En dan moet de aanleg van je tuin nog beginnen. Je neemt een kijkje in je portemonnee en ziet dat het niet veel klappen meer aankan. Om jouw bankrekening wat rust te gunnen hebben wij wat bespaartips voor de aanleg van je tuin.

Houd het basic

Jouw droomtuin bestaat misschien wel uit de mooiste tierelantijntjes: gouden accenten, dure tuinmeubelen die eerder mooi dan comfortabel zijn en ga zo maar door. Als je wilt besparen is het verstandig om die ideeën los te laten en je te focussen op de tuinmeubelen die je echt nodig hebt. De basics in iedere tuin is wel een loungebank om te relaxen en een tuintafel en stoelen voor als je buiten wilt eten. Ook is het aan te raden voor je budget om het thema ook basic te houden. Maar niet getreurd, er zijn genoeg minimalistische thema’s die er alsnog spetterend uit kunnen zien.

Tweedehands materialen

Spullen hergebruiken is altijd beter als je met een budget zit. Dit kan op veel manieren. Heb jij bijvoorbeeld nog een oude tuinbank die al drie verhuizingen heeft overleeft? In plaats van het weg te gooien kan je er ook een leuk DIY- project van maken. Als je geen oude tuinmeubelen meer hebt kan je ook een kijkje nemen bij de kringloop of op de markt. Vaak zijn er wat verstopte pareltjes te vinden die een goede toevoeging kunnen zijn in je tuin.

Budgetvriendelijke planten

Soms kan er nog wel eens een flink prijskaartje aan een plant hangen. Het zou zonde zijn om je hele budget te spenderen aan een mooie plant als je een hele tuin hebt om op te vullen. Je kan bijvoorbeeld wel kiezen voor de mooie volgroeide bloemen, maar wist je dan jonge planten goedkoper zijn? Ja, echt! Geef ze wat tijd en ze dan zijn net zo mooi als de bloemen die in bloei staan.

Genoeg bespaard?

Heb jij al heel wat bespaard door deze tips? Verwen jezelf en zet een spa in je tuin! Een betere manier om te relaxen is er niet na een lange werkdag. We houden allemaal wel en beetje van luxe op zijn tijd. Nu jij bespaart hebt op de aanleg van je tuin, is een spa het perfecte cadeautje voor jezelf.

Gepubliceerd op 09-10-2019

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.