Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Na het bewogen jaar dat we achter de rug hebben, is het goed te begrijpen dat mensen in 2021 toe zijn aan verandering. Vooral nu thuiswerken de norm is geworden, is het een goed idee om met een frisse blik naar uw woning en interieur te kijken. Wilt u dit jaar de muren een nieuwe look geven of kan uw woonkamer trendy accessoires gebruiken? De ontwikkelingen op het gebied van woningtrends hebben niet stilgestaan en dus ook in 2021 zijn er weer genoeg verfrissende ideeën voor uw huis. We vertellen graag wat voor woontrends u dit nieuwe jaar kunt verwachten. Benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij de afwerking van uw nieuwbouwwoning? Maak een afspraak in de showroom!

MAAK EEN SHOWROOMAFSPRAAK

 

Thuiswerken tussen de aardtinten

Om in 2021 weer met nieuwe energie aan de slag te kunnen gaan, is het belangrijk om thuis een fijne werkomgeving te creëren. Daarvoor hoeft u niet per se het complete interieur te veranderen, maar eerst kunt u bijvoorbeeld de muren aanpakken. Met glasvliesbehang zorgt u eenvoudig voor een egale wandafwerking met de uitstraling van mooi stucwerk. Zowel voor glasvliesbehang als voor glasvezelbehang geldt dat het overschilderbaar is, dus u kunt ervoor kiezen om er een mooie kleur over te schilderen. 

Wat kleur betreft zit u in het nieuwe jaar goed met aardse tinten. Deze trend kwam afgelopen tijd al naar voren en zal voorlopig nog niet verdwijnen. Als inspiratie kunt u de lichtbruine kleur ‘Brave Ground’ nemen, volgens Flexa dé kleur voor 2021. Tip: gebruik in uw interieur subtiele kleuraccenten binnen dezelfde kleurgroep om het rustig te houden.

Het Droompaleis van Sjoerd & Susanne 11

Natuurlijke elementen in woonaccessoires

Niet alleen op de muren, maar ook in woonaccessoires worden de aardse trends de komende tijd doorgezet. Denk aan het gebruik van organische materialen en verschillende groene of bruine tinten. Creëer extra levendigheid met planten of zorg voor een warme uitstraling met een nieuw tapijt. 

Wat ook helemaal bij het nieuwe jaar past, is het toevoegen van een statement piece aan uw interieur. Ga voor iets persoonlijks of kies bijvoorbeeld een bijzondere lamp. Zo’n statement piece komt perfect tot zijn recht binnen een rustige en warme inrichting. Verder kunt u natuurlijke kleuren en materialen terug laten komen in kussens, gordijnen, lijsten of bloempotten.

Van marineblauw en okergeel tot Scandinavische eenvoud

Het afgelopen jaar werd er qua interieur volop voor marineblauw gekozen, een rijke kleur waarmee u alle kanten op kunt. Goed nieuws, met deze trend gaan we in 2021 vrolijk verder! Marineblauw is natuurlijk redelijk donker van aard, maar goed te combineren met okergele tinten om toch meer licht te creëren. 

Haalt u liever nog meer warmte in huis? De populaire Scandinavische woontrend draait volledig om minimalisme en veel licht. Daar hoort een strakke afwerking en een eenvoudig kleurenpallet bij. Vindt u het minimale kleurgebruik toch wat beperkt, dan is een wand met een mooie natuurfoto of met abstractere landschap dessins misschien iets voor u. De komende tijd zal ook deze trend zich doorzetten. Plaats er grote planten of droogbloemen bij en zo creëert u met natuurlijke elementen een levendige ruimte.

Een nieuwe vloer of trap combineren met de trends

Bent u dit jaar van plan om uw vloer of trap te vernieuwen, dan kunt u de renovatie direct mooi laten aansluiten op de woontrends van 2021. Een nieuwe vloer geeft uw huis meteen een frisse aanblik. Dit jaar kunt u het best de keuze maken voor een lichte houten vloer, geheel in lijn met de Scandinavische stijl. Met een PVC vloer van VivaFloors kiest u voor een vloer die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is. Ook voor uw trap is een strakke PVC afwerking mogelijk. 

PVC Vloeren Laten Leggen

Als u een aards interieur wilt combineren met een industriële uitstraling, dan is een gietvloer een geschikte keuze. Ga bijvoorbeeld voor een strakke grijze vloer en laat in de muren en woonaccessoires natuurlijke elementen naar voren komen. Gietvloeren vindt u in meerdere kleuren en zijn eenvoudig te onderhouden. Twijfelt u over welke vloer bij uw woning past? Tijdens onze showroomdagen krijgt u persoonlijk advies zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Gepubliceerd op 06-01-2021

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.