Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

2020 kent een aantal interessante woningtrends. Zo kiezen veel mensen voor een strakke afwerking en brengen ze hun huis tot leven met accessoires. Populaire accessoires zijn onder andere planten, die al menig huis zijn binnengetreden. Planten brengen gezelligheid en levendigheid in huis met hun verschillende vormen, maten en kleuren. Daarnaast wordt er vaak voor gekozen om muren te decoreren met lijsten met foto’s, schilderijen en posters. 

Benieuwd geworden naar de woningtrends van het najaar van 2020, lees dan vooral verder!

Kleur

Veel mensen kiezen voor kleur in huis. De woningtrend laat zien dat er vaak minimaal één muur in een kamer wordt geschilderd in een kleur. Met de levendigheid die planten en lijsten brengen, is het belangrijk dat de kleur op uw muur huis juist redelijk rustig is. Daarom kunt u het beste kiezen voor niet te felle kleuren op de muren, maar voor grijstinten of lichte kleuren.

Door uw muren voor het schilderen af te werken met glasvliesbehang zien uw muren er netjes uit. Dit behang zorgt ervoor dat uw muren glad worden, wat zorgt voor een strak uiterlijk. Dit zorgt voor rust in uw huis, waarna u met woonaccessoires zoals planten levendigheid kunt creëren. Glasvliesbehang is goedkoper dan stucwerk en is scheuroverbruggend. Daardoor is dit een goede keuze voor een nieuwbouwwoning. Het behang is makkelijk over te schilderen in een kleur van jouw voorkeur. Hierdoor kun je je huis naar jouw smaak maken.

Woningtrends 2020  Woningtrends 2020

Woonaccessoires

Ze werden al kort aangestipt: woonaccessoires die zorgen dat uw huis tot leven komt. U kunt bijvoorbeeld planten in uw huis zetten, zoals een grote staande Dracaena en een hangende Epipremnum. Bent u liever geen tijd kwijt aan de verzorging van planten, dan zijn er ook droogbloemen en gedroogde pluimen die u in een vaas kunt zetten. Deze vragen verder geen aandacht van u, maar zorgen wel voor kleur en andere structuren in huis. 

Een andere trend die veel gezien wordt en die levendigheid brengt, zijn lijsten met foto’s, schilderijen en posters die u aan uw muren kunt hangen. Ook hiervoor geldt dat de muur zelf het beste rustig en strak kan zijn, zodat de lijsten goed naar voren komen. Door persoonlijke foto’s en posters en schilderijen naar uw smaak op te hangen, wordt uw woning ook echt uw thuis. 

Strakke afwerking

Veel huizen worden tegenwoordig strak afgewerkt. Zo ziet uw huis er netjes uit en kunt u zelf levendigheid brengen op de plekken waar u dat wilt. Als u inderdaad houdt van een strak uiterlijk voor uw huis, kunt u naast strakke muren ook kiezen voor een strakke vloer. Hiervoor is een gietvloer een goede optie. Een gietvloer is beschikbaar in meerdere kleuren, u kunt dus zelf kiezen welke kleur bij u past. Deze vloer is gemakkelijk te onderhouden en is erg sterk.  Doordat u zelf een kleur kunt kiezen, kunt u de vloer en uw meubels goed combineren en uw huis helemaal naar uw smaak maken. Twijfelt u of een gietvloer iets voor u is? Dan kunt u de vloer komen bekijken in onze showroom. U kunt dan zien hoe de vloer er in het echt uit ziet en of dit wat voor uw huis is! 

Gietvloer in uw woning

Natuurlijk ogende materialen

Toch zijn er nog aardig wat mensen die niet willen dat alles in hun huis strak is. Velen kiezen dan ook voor een vloer die natuurlijker oogt, bijvoorbeeld een houten vloer. Nadelen van hout zijn alleen dat het duur is en veel onderhoud nodig heeft. Een goed alternatief voor hout dat er wel uit ziet als hout, is een vloer van PVC. Deze vloeren zijn slijtvast en zijn gemakkelijk in onderhoud. Doordat ze wel de houten look en feel hebben, zijn deze vloeren zeer geschikt als u liever een vloer hebt van materiaal dat er natuurlijk uit ziet. PVC vloeren zijn er in veel verschillende varianten, zoals naaldhout of visgraat. Als u twijfelt over wat past bij uw wensen, kunt u langskomen in onze showroom. Wij helpen u dan graag een keuze te maken. 

PVC Vloer de woningtrend van 2020

Combineren kunt u leren

Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden op het gebied van afwerking en inrichting van uw huis. Wat we veel zien is dat mensen kiezen voor strakke afwerking. U kunt bijvoorbeeld uw muren strak laten afwerken met glasvliesbehang en daarbij een natuurlijk ogende vloer kiezen, zoals een eiken PVC vloer. Deze afwerking kan vervolgens goed gecombineerd worden met accessoires. Doordat de afwerking strak is, brengt dit rust. De natuurlijke vloer is goed te combineren met planten, die op een natuurlijke manier groen in huis brengen. U kunt dit vervolgens verder combineren met accessoires die u mooi vindt. In het begin vindt u het misschien lastig om te bepalen wat bij u past en wat mooi staat in uw huis. Wij helpen u dan ook graag om te beslissen welke afwerking bij u past. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen! 

Gepubliceerd op 03-09-2020

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.