Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het project Weids Wonen in Dronten bestaat in totaal uit 92 bijzondere woningen die geplaatst zullen worden in de wijk ‘De Gilden’.  Deze wijk bevindt zich in een rustige omgeving, vlakbij de natuur. Er zullen verschillende woningen worden geplaatst; twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en seniorenwoningen. Kortom, u kunt Weids Wonen voor elke situatie en elk budget.

Er zal een grote gezamenlijke binnentuin worden geplaatst, waar de bewoners zelf de invulling voor mogen bepalen. U kunt hierbij denken aan moestuintjes, een speeltuin of een dierenweide; de keuze is aan de bewoners! Dit maakt het project Weids Wonen extra bijzonder.

Afbouw Weids Wonen

Gaat u wonen in een van de nieuwbouwwoningen van Weids Wonen in Dronten? Of bent u dit van plan? Dan is het verstandig ook vast na te denken over de afwerking van uw woning. Er moet immers veel gebeuren voordat een nieuwbouwwoning bewoonbaar is. Wij zijn in staat om uw gehele woning af te werken, zodat u daar geen omkijk naar heeft. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een prijsindicatie aan. U kunt de prijsindicatie vervolgens binnen een paar minuten in uw mailbox verwachten.

ONTVANG UW PRIJSINDICATIE         BEZOEK ONZE SHOWROOM

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.