Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u net een nieuwbouwwoning of appartement gekocht? Dan is het belangrijk om na te denken over de afwerking van de woning. Een nieuwbouwwoning wordt vaak behangklaar opgeleverd. Maar wanneer u niet van behang houdt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om met een andere stucmethode de ruimtes af te werken. Denk bijvoorbeeld aan sausklaar, sierpleister of glad stucwerk. 

Wanneer u uw nieuwbouwwoning wilt laten stucen, dan zijn er een aantal zaken waar u over na moet denken. Het uitbesteden van stucen aan een stukadoor kan dan erg handig zijn. Onze stukadoors hebben veel ervaring en weten welke aanpak zij het beste kunnen gebruiken in verschillende situaties. Ieder huis is namelijk anders en vereist een andere aanpak. Twijfelt u nog over het uitbesteden van uw stucwerk? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje. 

Voordelen van stucen uitbesteden

Fundering van een nieuwbouwwoning

Niet iedere nieuwbouwwoning is hetzelfde en de werking van de fundering verschilt per woning. Er zijn genoeg mogelijkheden voor het stucen van uw nieuwbouwwoning, maar om de juiste optie te kiezen, kunt u het beste een stucadoor langs laten komen om advies in te winnen. 

Een nieuwe woning moet zijn fundering namelijk nog vinden gedurende de eerste vijf jaar. Dit betekent dat er krimpscheurtjes in de wanden en plafonds kunnen optreden. Gelukkig hoeft u tegenwoordig geen vijf jaar meer te wachten voordat u uw woning kunt stucen, doordat er speciale technieken zijn voor het stucen van nieuwbouwwoningen. 

Wij raden hierbij wel aan om te kiezen voor glad stucwerk. Glad stucwerk geeft een moderne uitstraling aan uw woning en zorgt er ook voor dat eventuele scheurtjes gemakkelijk kunnen worden hersteld wanneer deze toch optreden. Het herstellen van scheurtjes in structuurwanden is namelijk een stuk moeilijker en u zult altijd littekens blijven zien. 

Kennis en ervaring 

Stucen is geen gemakkelijke klus en het is lichamelijk erg vermoeiend wanneer u hier niet aan gewend bent. Het stucen van wanden en plafonds moet bovendien op een bepaald tempo gebeuren. De juiste timing is van cruciaal belang voor het perfecte resultaat. Wanneer u dit nog nooit gedaan heeft, kan het moeilijk en zwaar zijn om de juiste handelingen op het juiste moment uit te voeren. Door onze ervaring en techniek wordt de kans op het optreden van scheurtjes dus een stuk kleiner dan wanneer u zelf aan de slag gaat. 

Materiaal 

Wanneer u kiest voor het uitbesteden van uw stucwerk, heeft u bovendien gegarandeerd het beste materiaal en een mooi eindresultaat. Wanneer u zelf gaat stucen, moet u vaak zelf veel verschillende materialen aanschaffen. Het is dus een investering waarbij u geen gegarandeerd succes heeft. 

Wanneer u toch besluit uw woning zelf te stucen, moet u zich ervan bewust zijn dat dit een flinke klus is. Zonder ervaring is het lastig om een perfect egaal oppervlak te creëren.  

De kosten van het stucen van nieuwbouw

Wij helpen u uiteraard graag bij het stucen van uw nieuwbouwwoning en begrijpen ook dat u van tevoren een compleet kostenplaatje wilt zien. De kosten voor het aanbrengen van stucwerk zijn afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het soort stucwerk dat wordt aangebracht, het totale oppervlakte en de huidige staat van de ondergrond. 

Wanneer u de wanden van uw nieuwbouwwoning laat stucen, dan zijn de kosten over het algemeen te overzien. Doordat de muren vaak van beton zijn en relatief vlak worden geplaatst, is een dunne gipslaag al voldoende. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het stucen van uw wanden en/of plafonds? Vraag hier vrijblijvend een prijsindicatie aan. Wij versturen u binnen enkele minuten een op maat gemaakte offerte.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE OP MAAT

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 44 beoordelingen