Glasweefselbehang

Uw wanden afwerken met glasweefselbehang? Dit behang is zeer sterk en werkt naadloos en scheuroverbruggend. Wanneer u kiest voor Uwglasvezelbehanger.nl kiest u voor gegarandeerd kwaliteit en duurzaamheid. Heeft u aanvullende wensen of vragen? Onze adviseur denkt graag met u mee. 

De kwaliteiten van glasweefselbehang:

 • Hygiënisch en allergievrij
 • Brandveilig en vrij van schadelijke stoffen
 • Eenvoudig te sauzen in kleur naar wens 

Meer weten? Lees snel verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Glasweefselbehang is te verkrijgen in twee verschillende soorten, namelijk glasvliesbehang en glasvezelbehang. Hieronder zullen we de verschillen tussen deze twee typen behang toelichten.

Glasvliesbehang

Glasweefselbehang met een gladde structuur heet glasvliesbehang. Na het aanbrengen van het glasvliesbehang, zal uw muur niet te onderscheiden zijn van een gestucte muur. Dit maakt glasvliesbehang dan ook een goed alternatief voor stucen. Aangezien glasvliesbehang een vlakke structuur heeft, is het ook een ideale ondergrond om te verven. Als u geen structuur wilt op uw muur, maar wel een kleurtje, is glasvliesbehang dus de perfecte optie.

Glasvezelbehang

Naast glasvliesbehang, bieden wij ook glasvezelbehang aan. Dit is glasweefselbehang met een fijne of grove structuur. U heeft hierbij de keuze uit verschillende dessins. Op onze website kunt u de verschillende soorten glasvezelbehang bekijken. Welke vindt u het mooist?

Vindt u het lastig om te bepalen welk type wandafwerking het beste past bij u en uw woning? Dan is onze showroom wellicht wat voor u. In onze showroom kunt u de verschillende wandafwerkingen eens in het echt bekijken, wat de keuze een stuk makkelijker zal maken. Daarnaast heeft u in onze showroom de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers. Zij zullen u indien nodig ook adviseren op het gebied van wandafwerking. Mocht u dit interessant vinden, dan zouden we u willen vragen wel van tevoren een afspraak te maken.

Hoeft u de verschillende typen behang niet per se in het echt te zien in onze showroom, maar heeft u nog wel een vraag over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij ook telefonisch of per mail te bereiken.

Prijsindicatie afbouw van uw nieuwbouwwoning

Wij ontzorgen u graag bij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen