Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Behangklaar stucwerk

Behangklaar stucwerk is ideaal voor uw wanden, als u nu al weet dat u uw wanden na het stucen wilt laten behangen. Een van de voordelen van behangklaar stucwerk is dat het een stuk goedkoper is dan sausklaar stucwerk. Dat is ook eigenlijk best logisch. Bij behangklaar stucwerk worden uw wanden immers zo afgewerkt dat ze vlak genoeg zijn om behang over aan te brengen. Bij sausklaar stucwerk daarentegen, wordt er geen behanglaag meer aangebracht over het stucwerk. De gestucte wanden dienen dan ook een stuk gladder afgewerkt te zijn dan bij wanden waar nog over behangen wordt.

9.3
391 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Kosten behangklaar stucwerk

De kosten van behangklaar stucwerk lopen erg uiteen. Het is dan ook lastig om een eenduidig antwoord te geven op de vraag hoe duur behangklaar stucwerk is als we geen verdere informatie hebben over uw wensen en uw woning. Om u toch een beeld te kunnen geven van de prijs van het behangklare stucwerk, heeft u op onze website de mogelijkheid om (geheel vrijblijvend) een offerte aan te vragen. Deze prijsindicatie kunt u gemakkelijk aanvragen. Na het beantwoorden van enkele vragen over uw woning, sturen wij u de offerte per mail toe.

Showroom stucwerk

Bent u nog aan het twijfelen over het type stucwerk dat u wilt in uw woning? Dan zouden we u willen uitnodigen om eens langs te komen bij onze showroom. In onze showroom kunt u de verschillende wandafwerkingen op het gebied van stucen eens in het echt bekijken. Dit kan erg waardevol, en zelfs doorslaggevend, zijn bij het maken van een keuze. Indien u interesse heeft om de wandafwerkingen in onze showroom te komen bekijken, dan zouden we u willen verzoeken om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig via onze website. Zien we u binnenkort in onze showroom?

Heeft u nog vragen over behangklaar stucwerk? Twijfelt u wellicht nog of dit type stucwerk wat voor u is? Of heeft u een andere vraag op het gebied van wandafwerking? Wat het ook is, neem even contact met ons op. Wij helpen u namelijk graag verder!

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors