Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Tegenwoordig zie je het steeds vaker in de woonkamer, de PVC vloer. Stijgend in zijn populariteit wordt PVC beschouwd als de meest verkochte vloer in Nederland op dit moment. Maar, het kiezen van een vloer is niet eenvoudig. Deze moet voldoen aan de manier van leven eveneens als de stijl van het wonen. Daarnaast wilt u natuurlijk ook dat de vloer kwalitatief volstaat en een lange periode meegaat. Waarom zou een PVC vloer van Vivafloors dan een goede keuze zijn? Dat kunt u lezen in deze blog!

De voordelen van een PVC vloer

Een van de voornaamste redenen om de keuze te laten vallen op een PVC vloer, is dat de vloeren erg sterk zijn. Want, een PVC vloer van Vivafloors heet niets voor niets ‘een vloer voor het leven’. Dit komt omdat de PVC vloer bestaat uit kunststof, waar een laminaat vloer bestaat uit samengeperste lagen van hout en een beschermlaag. Doordat de PVC vloer voornamelijk bestaat uit kunststof met een slijtlaag van 0,3 tot 0,55mm en een PU-afwerking, is de vloer erg duurzaam. Hierdoor zal de PVC vloer niet snel slijten en zijn er weinig tot geen krassen op zichtbaar. De PVC vloer is ook geheel vochtbestendig, waarbij laminaat de naden niet beschermd zijn en deze dus niet vochtbestendig is. Dit zorgt ervoor dat de PVC vloer uitermate duurzaam is en lange tijd meegaat.

Het onderhoud van de PVC vloer is erg gemakkelijk door de beschermlaag die hierover zit. Zo kan je de vloeren dus schoonhouden met een stofzuiger en een dweil. Let op, doe dit wel alleen met lauw water, omdat sommige middelen te agressief zijn en de vloer kunnen aantasten. Bij groot onderhoud zijn er dan ook een aantal speciale PVC reinigingsmiddelen, zoals een polijster, die de vloer weer als nieuw laten aanvoelen.

Naast het feit dat de PVC vloer erg duurzaam is, draagt de vloer ook nog minder geluid over in vergelijking met de laminaat vloer. Dit komt met name doordat het materiaal van de PVC vloer zachter is en direct op de ondergrond geplaatst wordt. In tegenstelling tot de laminaat vloer heeft de PVC vloer dus geen geluiddempende ondervloer nodig. Dit maakt het dus een uitstekende vloer voor bijvoorbeeld een appartementencomplex of trappenhuis.

Een ander bijkomend voordeel van een PVC vloer is dat het materiaal de kamertemperatuur aanneemt. Zo voelt de vloer van zichzelf al warmer aan, maar werkt het ook perfect in combinatie met vloerverwarming. Dit doordat de PVC vloer de warmte goed geleidt en er weinig warmte wordt tegen gehouden. De reden hiervoor is dat er geen luchtlaag tussen de onderste en de bovenste vloer zit. Hierdoor bespaar je niet alleen op de energiekosten, maar gaat het wooncomfort er ook op vooruit.

Zoals eerder aangegeven is een PVC vloer van Vivafloors dan ook een ‘vloer voor het leven’. Maar, wat is de rede om voor een PVC vloer van dit merk te gaan? Een van de voornaamste redenen, is dat Vivafloors hoogwaardige PVC vloeren aflevert die voldoen aan de eisen. Zo zorgen zij ervoor dat de PVC vloeren bestaan uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, een lage uitstoot van SOVS hebben en bestand zijn tegen brand. Daarnaast beschikt Vivafloors over een ruime collectie die aansluit op de wensen van de klant. Ook letten zij erg op de kwaliteit – prijsverhouding. Dit zorgt dat er voor ieder interieur, voor ieder budget en voor iedere wens er een vloer is waarbij u zich thuis voelt.

Al met al zijn er dus veel voordelen te behalen bij de aanschaf van een PVC vloer en kan je het daarnaast ook nog helemaal in jouw stijl verkrijgen! Benieuwd naar ons assortiment? Neem dan een kijkje op de site of houd onze social media pagina’s in de gaten voor de nieuwe collectie PVC vloeren van Vivafloors. Binnenkort meer info.

 

 

 

 

Zonder zorgen uw woning laten bouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips!

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten.

U bent eigenaar van een nieuwbouwwoning en hebt besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Onze checklist & tips helpen u bij de juiste voorbereiding en voorkomen ergernis, zorgen en onnodige kosten. Download ze hieronder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.