Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Het kopen van een nieuwbouwwoning brengt, zoals u zelf wellicht al weet, veel voordelen met zich mee. Allereerst zal u merken dat het wonen in een nieuwbouwwoning veel zorgelozer is dan in een ouder huis. Alles doet het immers en daarnaast zit overal nog garantie op. Daarnaast is een nieuwbouwwoning een stuk energiezuiniger en duurzamer dan een woning van bijvoorbeeld 30 jaar oud. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Bovendien is een nieuwbouwwoning een stuk beter geïsoleerd dan een oudere woning. Dit zorgt ervoor dat u echt tot rust kunt komen in uw nieuwe woning.

Kortom, er zitten een hoop voordelen aan het kopen van een nieuwbouwwoning. Toch zijn er ook een aantal zaken waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwbouwwoning. Hieronder kunt u daar meer over lezen. 

Aandachtspunten nieuwbouwwoning

Wat allereerst goed is om te weten, is dat een nieuwbouwwoning veel vocht bevat. Het is dan ook beter om even te wachten met het laten afwerken van uw woning. Het kan soms wel een jaar duren voordat al het vocht uit de woning is. Natuurlijk hoeft u geen jaar te wachten met het woonklaar maken van uw woning. We zouden u wel willen aanraden een aantal weken te wachten voordat u bijvoorbeeld uw wanden laat afwerken. Het laten schilderen van (te) vochtige wanden zal immers resulteren in loslatende verf.. Daar zit u niet op te wachten, toch?

Voor het sneller laten drogen van uw nieuwbouwwoning kunt u een bouwdroger gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om uw gehele woning zoveel mogelijk ventilatiemogelijkheden te geven. Oftewel: zet lekker de ramen open! 

Na een aantal weken is uw woning er klaar voor om volledig afgewerkt te worden zodat uw woning klaar is om bewoond te worden. Dat is het moment dat wij om de hoek komen kijken. Wij kunnen u immers helpen met de volledige afwerking van uw woning. Onze verschillende pakketten voor de afwerking van uw woning kunt u hier vinden. 

Vragen over uw nieuwbouwwoning? Neem dan contact met ons op! 

Gepubliceerd op 27-08-2019

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.