Nieuwbouw vloer kiezen

De vloer is letterlijk en figuurlijk de basis van een woning. Bij de juiste nieuwbouw vloer kiezen wilt u dan ook niet over één nacht ijs gaan. Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag met alle stappen: de keuze voor uw nieuwe vloer en advies op maat, tot en met het aanleggen van de vloer en de nazorg.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Welke soorten vloeren voor nieuwbouw biedt Uwnieuwbouwwoning.nl?

Bij ons kunt u terecht voor PVC vloeren en gietvloeren:

PVC Vloeren

Onze brede collectie PVC vloeren bestaat onder andere uit vloeren van de topmerken Vivafloors en mFLOR. De keuze is ruim, bijvoorbeeld uit verschillende designs zoals eiken, naaldhout, betonlook, visgraat, kastanje en nog veel meer.

PVC vloeren zijn vrijwel niet van echt hout of steen te onderscheiden. Daardoor heeft u een dubbel voordeel: de unieke uitstraling van een authentieke houten of betonnen vloer, met de voordelen van PVC: slijtvast, duurzaam en waterbestendig!

Gietvloeren

Gietvloeren stijgen al jaren in populariteit. Een gietvloer brengt sfeer en stijl in huis, met name door de naadloze afwerking en ruimtelijke uitstraling. Modern, klassiek, industrieel en nog veel meer: een gietvloer past bij vrijwel elke woonstijl. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in een haast onmeetbaar aantal kleuren en uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gemengde (blend) kleur of één (solid) kleur.

Waarom een nieuwbouw vloer van Uwnieuwbouwwoning.nl kiezen?

Iedere woning is weer anders en dat geldt vaak ook voor de omstandigheden tijdens het leggen van de vloer. Laat daarom de aanleg van uw vloer uitvoeren door professionals. Onze vloerspecialisten weten precies hoe ze met elke situatie om moeten gaan. Ze houden bijvoorbeeld rekening met de ondervloer, met eventueel ‘werken’ van de vloer en met de verwachte belasting van de vloer. 

Bent u er nog niet helemaal uit welke soort vloer u wilt? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Onze adviseurs geven u tips en advies op maat.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:


  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan

  Bent u benieuwd naar de kosten van een nieuwe vloer, voor nieuwbouw of een bestaande woning? Maak simpel en snel gebruik van onze prijsindicatietool: vul uw gegevens in en u ontvangt razendsnel een vrijblijvende prijsindicatie in uw mailbox.

  Neem contact op!

  Een nieuwe vloer kiezen voor nieuwbouw kan een behoorlijke uitdaging zijn. We helpen u graag om alles op een rijtje te zetten en tot de beste keuze voor uw situatie te komen.  Wilt u een afspraak maken met een adviseur, bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen of heeft u vragen? Bel naar 0570 – 573663, stuur een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in!

  Bereken uw prijsindicatie

  Bekijk onze volledige Gietvloeren collectie

  Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van onze gietvloeren


   Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

   Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

   In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


    Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

    Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

    Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

    Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

    Merken die wij gebruiken
    ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors